Hvidsten kampklar – Bergen
Iben Hvidsten leverte en god kamp fra sin venstrekant.

Hvidsten kampklar

Iben Hvidsten måtte se det første oppgjøret mot Turda fra tribunen i Romania. Mandag er han tilbake og klar for å hente inn forspranget fra første kamp.

En uke har gått siden den første kampen, hvordan opplevde du den første kampen fra tribunen?

«Det var utrolig bittert å se kampen fra tribunen uten å kunne bidra på banen. Men synes guttene gjorde en god bortekamp de første 45 minuttene. Derfra å ut kan det se ut til at vi blir litt fornøyd med resultatet og ikke satser nok i alle situasjonene framover. Det fører til at de får løpt inn noen enkle baller på slutten»

Hvordan kjennes foten ut, regner du med å spille kampen på mandag?

«Foten blir bedre å bedre dag for dag. Den er fortsatt hoven og stiv i leddet, men ikke verre enn at jeg melder meg klar til kamp. Det er jo en kamp der alt skal avgjøres og da vil man gjerne ofre litt ekstra»

Hva tror du om mulighetene til å snu resultatet der nede til avansement?

«Vi har gode muligheter for å avansere inn i neste runde. Vi må løpe mye mer enn det vi gjorde i bortekampen. Være mer nøyaktig i siste delen av angrepsspillet å stenge bakover. Jeg tror at Turda kan bli nervøse om vi kommer opp i ryggen på dem, som vi må bruke til vår fordel»

Til sist oppfordrer Hvidsten hele det håndballinteresserte bergenspublikummet om å innfinne seg i hallen.

«Vi trenger den hjelpen vi kan få for å ta igjen rumenerne. Det er fullt mulig og støtten fra publikum kan være med på å avgjøre det hele når vi går inn i den avgjørende fasen av kampen»