Landslagssjefen tror på avansement – Bergen

Landslagssjefen tror på avansement

Landslagssjef Christian Berge er på plass i Bergen for å ta fatt på forberedelser til Gjensidige cup som spilles torsdag til søndag.

Før samlingen settes i gang er han imidlertid på plass i Framohallen for å følge FyllingenBergen sin returkamp mot rumenske, Potaissa Turda.

Berge tror FyllingenBergen har gode sjanser for å ta seg videre til semifinalen. 

«Jeg fulgte oppgjøret i Romania via stream. Jeg synes FyllingenBergen leverte en fornuftig kamp veldig lenge. Derfor var det synd at laget ikke klarte å fullføre jobben helt inn i 60 minutter. Jeg tipper laget lærte mye av det som skjedde mot slutten av det oppgjøret. Jeg tror FyllingenBergen har gode muligheter til å snu resultatet til sin fordel i kveld».

Han er klar på hva som skal til for at nettopp det skal skje.

«Det blir viktig at laget får satt tempoet i kampen. De må sette opp et kompakt forsvar som gjør at de får løpt mye på rumenerne. Så er det viktig at de er tålmodige og ikke stresser for mye underveis. Dette skal avgjøres over 60 minutter og gjør de jobben er sjansene helt klart gode for å komme seg til semifinalen».

Berge forteller videre at han ser frem til en ukes samling i Bergen.

«Vi har muligens noen sentrale spillere som muligens ikke er kampklare denne gangen. Det betyr at noen andre spillere får et større ansvar i kampene som skal spilles til helgen. Vi ser frem til å komme til Bergen og håper vi kan vise frem topp internasjonal håndball på Sotra».

Husk kampstart i Framohallen i dag kl 17:00.