Epland forlater FyllingenBergen – Bergen

Epland forlater FyllingenBergen

Jostein Epland er i ferd med å avslutte sin tredje sesong i FyllingenBergen. Det blir også den siste i denne omgang, neste sesong spiller han for Haslum.

Stordabuen kom fra Haugaland foran 2015/16 sesongen. Det første året sto han i skyggen av Eivind Tangen. De to siste sesongene har Jostein vært det foretrukne valget på høyreback. Utviklingen har hele tiden gått i rett retning, likevel velger 24-åringen å prøve seg på nye jaktmarker neste sesong.

Vidar Gjesdal skulle gjerne hatt med Epland også i den neste perioden:

«Det var vårt ønske at han skulle være med videre. Samtidig har det også vært en posisjon der vi har vurdert flere spillere med tanke på sesongen som kommer. Vi ble dessverre ikke enig med Jostein og det må vi bare respektere. Han har vært et positivt innslag i vår spillergruppe, ikke minst har hans strålende engasjement utenfor banen vært viktig for oss. Nå ønsker vi han lykke til med nye utfordringer i Haslum. Så handler alt nå om sammen skape de beste forutsetninger for å levere et bra sluttspill, før vi tar farvel med hverandre i denne omgang».

Epland har signert en kontrakt med Bæringene for de neste to sesongene.