FyllingenBergen Handball Camp – Bergen

FyllingenBergen Handball Camp

Det er med stor glede vi kan meddele at FyllingenBergen skal arrangere Handball Camp ved to anledninger denne sommeren. Her blir det gode muligheter til å lære seg nye ting i utviklingen av deg som håndballspiller.

Vi starter med en tredagers camp 25.-27. juni. Denne tredagers campen blir avholdt både i Framohallen og i Åsanehallen (tidligere AG Handball Camp).
FyllingenBergen Handball Camp skal jobbe med spesialisering av øvelser, teori -og teknikk trening med utgangspunkt i spillerens posisjon.
Vi ønsker å ha en camp som bidrar til å bedre forutsetningene for at man skal lykkes på håndballbanen.
FyllingenBergen sine elitespillere vil være instruktører og de vil jobbe med spillere som spiller i samme posisjon som dem selv. Det er mulig å melde seg på i flere posisjoner, dette gjøres i påmelding.
Vi ønsker å inspirere spillerne ved å utvikle nye øvelser, utfordre de på taktiske valg og ikke minst veilede de i treningsarbeidet som skal til for å bli god. Vi deler dagene opp i flere aktiviteter, vi jobber i perioder med individuelle tekniske øvelser, andre perioder med samspill og noen perioder med taktisk trening.
Nytt av året er at vi lager ett video kartotek av øvelsene og deltagerne som er påmeldt vil få tilgang til dette etter campen. Dette gjelder også fysiske øvelser som vårt fysiske apparat utarbeider i samarbeid med FyllingenBergen.
Utøverne får mat, drikke, T-shirt og drikkeflaske fra Select, samt tilgang til øvelsesbanken.
Åsanehallen: 14-16 år (kun 50 plasser)
Framohallen: 10-12 år/ 12-14 år (kun 70 plasser)
Pris 1500,- (alt inkl.)
Her gjøres påmeldingen:
10-12 år:
12-14 år:
14-16 år Åsanehallen: