Arendal med første stikk – Bergen

Arendal med første stikk

ØIF Arendal vant den første kvartfinalen i sluttspillet som spilles best av tre kamper. Hjemmelaget hadde føringen i hele kampen og vant fortjent.

Som flere ganger på bortebane denne sesongen kom FyllingenBergen dårlig i gang fra start. Hjemmelaget inspirert av nærmere  2.000 tilskuere kom seg foran hele 13-6 på det meste. En bra avslutning på omgangen sørget imidlertid for at det var håp til pause på stillingen 14-10. Etter hvilen fortsatt opphentingen der vi kom nesten ajour på 19-18 til vertene. Deretter festet Arendal grep om begivenhetene igjen og på slutten ga våre gutter opp slik at det ble 30-24.

Andreas Gjeitrem var skuffet etter oppgjøret:

«Jeg føler vi hadde tidenes sjanse i dag, men vi griper dessverre ikke muligheten. Vi gjør en av våre svakeste prestasjoner på lang tid, likevel så hadde vi sjansen mot slutten av oppgjøret. Fra start er vi ikke klare defensivt og de kommer altfor enkelt til i vårt 5:1 forsvar. Det føltes riktig å legge ned i 6:0 og da får vi gradvis bedre fatt på kampen. Men vi får aldri i gang kontringsspillet og mot slutten brenner vi for mange muligheter. Det er ingen av våre spillere som kommer opp på det nivået vi vet de kan, men heldigvis er det kun tre dager til vi får muligheten til å revansjere oss. Dette er på ingen måte kjørt og vi er mer motivert enn noengang til å slå tilbake. Vi må bare fylle hallen på onsdag og vise vårt publikum en helt annen energi enn vi klarte i denne kampen».

Kampen på onsdag må du få med deg, da skal vi presse frem en tredje kamp i kvartfinaleserien. Den ser du i Framohallen på onsdag kl 18:00.