Før kampen: ØIF Arendal (h) – Bergen

Før kampen: ØIF Arendal (h)

Vi er klar for andre kvartfinale mot ØIF Arendal, denne gang med kniven på strupen for vår del.

Sluttspill, kvartfinale (2. kamp)

Motstander: ØIF Arendal (h)

Dag: Onsdag

Tid: 18:oo

Sted: Framohallen

TV: www.handballtv.com

Dommere: Eskil Braseth & Leif Andre Sundet

Delegat: Dagfinn Villanger

Kampsponsor: Metis VGS

Tidligere møter mellom lagene på hjemmebane:

17/18  FyllingenBergen – Arendal 31-35

16/17  FyllingenBergen – Arendal 23-24 (sluttspill)
16/17  FyllingenBergen – Arendal 32-28
15/16  FyllingenBergen – Arendal 25-24
14/15  FyllingenBergen – Arendal 25-31
13/14  FyllingenBergen – Arendal 34-27

Vi er klar for andre kvartfinale mot ØIF Arendal, denne gang med kniven på strupen for vår del. Skal vi presse frem en tredje kamp er kun seier godt nok i morgen. Hvis ikke er sesongen over for vårt vedkommende. Arendal var best i det første oppgjøret av kvartfinalene som spilles best av tre kamper. Det var en kamp som vi på ingen måte var fornøyd med, det blir garantert en meget revansjesugen på parketten i morgen. En gjeng som på ingen måte har gitt opp håpet om å snu denne serien med i første omgang vinne vår hjemmekamp. Skulle vi lykkes med det blir en tredje og avgjørende kamp i Arendal kommende søndag. Målforskjellen har ingen betydning i disse kampene, dersom det blir uavgjort i morgen spilles det ekstraomganger for å kåre en vinner.

Trener Andreas Gjeitrem og resten av gjengen har på ingen måte gitt opp drømmen om å avansere.

«Vi har virkelig en revansjesugen gjeng klar for kamp. Vi slurver og gjør enkle ting vanskelig for oss i det første oppgjøret i Arendal. Vi ønsker å fremstå med en helt annen utstråling og entusiasme til denne kampen i Framohallen. Men det kommer garantert til å bli en kamp preget av mange tøffe dueller og mye innsats. Jeg tror det kan bli nok en jevn og meget severdig håndballkamp. Det er moro å spille tette kamper mot samme motstander. Det gir en annen dimensjon å skulle justere seg taktisk fra det ene oppgjøret til det andre. Der håper jeg spillerne løser tingene på en helt annen måte denne gangen. Det føles som en duell det er mulig å snu, men det krever at vi kommer opp på et helt annet nivå enn i den første kampen. La oss starte med å ta kampen i morgen. Vi trenger all den støtten vi kan få fra tribunen og håper virkelig dere kjenner besøkelsestiden.

Forhåpentligvis har vi både Kjartan Johansen og Håkon Berge tilbake fra skade. Det vil gi oss større bredde og mer å spille på i det offensive spillet. La oss sammen sørge for at dette ikke blir årets siste hjemmekamp».