Sesongen over – Bergen

Sesongen over

FyllingenBergen kjempet hardt, men klarte ikke presse frem en tredje og avgjørende kvartfinale mot ØIF Arendal.

Dermed er sesongen dessverre over for denne gang. Etter at Arendal kom best i gang slo vi kraftig tilbake utover den første omgangen onsdag kveld. Det så lyst ut til pause når vi gikk i garderoben på ledelse 12-9, foran en godt besøkt hjemmearena. Vi beholdt føringen et godt stykke inn i den siste omgangen der bortelaget først tok ledelsen på 19-18. Mot slutten fulgte lagene hverandre svært tett. Med knappe 10 sekunder igjen satte bortelaget inn den avgjørende scoringen. Andreas Gjeitrem begjærte timeout direkte og satte opp 7 mot 6 de siste sekundene. Dessverre endte den siste avslutningen fra Tore Andre Lunde i gjestenes blokk. Dermed kunne Sørlendingene juble for avansement, mens vi dessverre må avslutte sesongen.

Andreas Gjeitrem oppsummerer kampen slik:

«En helt annen forestilling enn det vi leverte i Arendal. På mange måter var det der vi hadde den største muligheten til å skaffe oss overtaket i kvartfinaleserien. Arendal kom også ut i langt bedre forfatning til denne kampen, spesielt defensivt. Vi kjemper hele veien, men har store problemer med å produsere nok i det offensive spillet. Det er små marginer som avgjør og vi viser at vi har kvaliteter inne mot de beste lagene. Men helheten vår har ikke vært god nok, derfor er det fortjent at det er dem som går videre og ikke oss».

Treneren forteller litt om planene videre:

«Det kjennes veldig tomt akkurat nå. Derfor trengte vi noen få dager fra hverandre for å få det litt på avstand. Til uken møtes vi imidlertid igjen og skal fortsette å trene bra fremover. Vi må riste av oss skuffelsen og se fremover. Både for de spillerne som nå forlater og oss de som skal være med oss videre. FyllingenBergen skal slå knallhardt tilbake neste sesong, ambisjonene er å ta et steg nærmere topplagene. Det har vi alle muligheter til med hardt arbeid i alle ledd».