Målvakt til FyllingenBergen – Bergen
Foto: ToveLise Mossestad

Målvakt til FyllingenBergen

FyllingenBergen har signert ny målvakt for neste sesong. Det blir Zivojin Ilic (26) som kommer seinest fra Falk Horten.

Fakta:

Navn: Zivojin Ilic
Alder: 26 år
Posisjon: Målvakt
Tidligere klubber: Proleter (SER), Sloga (SER), Falk Horten

Zivojin Ilic kom til Falk Horten foran 2016/17 sesongen. Serberen markerte seg raskt i Falk buret og ble en viktig årsak til at Hortenslaget har overlevd to sesonger på det høyeste nivået. Nå tar Ilic steget videre til FyllingenBergen.

26-åringen er meget motivert for å ta fatt på en ny utfordring i en norsk klubb.

«Jeg er veldig glad for å komme til en klubb med lang og god tradisjon slik FyllingenBergen har. Jeg ser frem til å utvikle meg videre som målvakt og skaffe meg nye erfaringer. Derfor er jeg veldig fornøyd med å komme til en klubb med en ambisiøs ledelse og god organisasjon. Videre håper jeg å bidra til at klubben kan innfri sine mål og ikke minst at vi kommer oss ut i Europa og får konkurrert mer der. Det er en drøm for meg og jeg ser virkelig frem til å bli mer kjent med klubben og laget». 

Trener Andreas Gjeitrem er glad for å få Serberen inn i sine rekker.

«Jeg har stor tro på at Zivojin vil bli en solid tilgang til FyllingenBergen. Han er stor målvakt som har vist i under tiden sin i Falk Horten at han har evnen til å stenge buret fullstendig. Vi får en ekstremt dedikert spiller med en vinnermentalitet som jeg tror blir veldig bra for gruppen. Jeg er overbevist om at publikum i Framohallen kan få seg en ny yndling, han spiller mye på følelser og engasjement. Kombinert med at vi har en meget god ressurs på målvaktssiden i Jan Stankiewicz, så tror jeg at samarbeidet dem imellom også kan bli spennende». 

Sportssjef Vidar Gjesdal forklarer forsterkningen slik.

«For første gang får vi en Serbisk spiller til klubben. Ilic har gjort et veldig godt inntrykk på oss når vi har snakket med han siste tiden. Han er sulten og har store ambisjoner på vegne av seg selv og de rundt seg. Han har stor rekkevidde som målvakt og har som Andreas påpeker evnen til å stå fantastisk på sine beste dager. Vårt mål sammen med Zivojin er å bringe enda mer stabilitet inn i spillet hans. Det at han har vært i Norge i to år gjør at han også er mer kjent med mentaliteten her og ikke minst kjenner motstanderne bedre».