Haugsgjerd til FyllingenBergen – Bergen

Haugsgjerd til FyllingenBergen

Jonas Haugsgjerd (19) har skrevet under på en kontrakt for to sesonger i FyllingenBergen. Han kommer seinest fra Kristiansund der han har bøttet inn med mål i 2. divisjon.

Fakta:

Navn: Jonas Haugsgjerd
Alder: 19 år
Posisjon: Høyre kantspiller
Tidligere klubber: Kristiansund HK

Jonas Haugsgjerd er en lovende spiller som vil danne duo med Fredrik Mossestad på vår høyrekant kommende sesong. 19-åringen har levert en solid sesong for sin klubb Kristiansund denne sesongen. Hele 158 mål har det blitt på den hurtige kantspilleren som vi tror kan vokse seg til å bli en solid spiller også i eliteserien.

Jonas Haugsgjerd selv ser frem til å komme til Bergen.

«Jeg er veldig fornøyd med å få på plass en avtale med FyllingenBergen. Jeg var nede der på et prøvespill for noen uker siden, og fikk et veldig godt inntrykk av både klubben, laget og Andreas. I tillegg har jeg mange slektninger i Bergen og liker byen veldig godt. Klubben har gjort noen solide signeringer i forkant av sesongen og ambisjonene i klubben virker å være høye. Personlig håper jeg å utvikle meg til en bedre håndballspiller og bidra til at FyllingenBergen tar nye steg mot toppen av norsk håndball».

Andreas Gjeitrem gleder seg over å få unggutten inn i sine rekker.

«I Jonas får vi en sulten ung spiller som har store ambisjoner. Han har vist seg som en målfarlig kantspiller i 2 divisjon for Kristiansund denne sesongen. Det er flere eliteserieklubber som har vært ute etter Jonas, derfor er det veldig gledelig at han valgte FyllingenBergen. Han får en rolle på høyrekanten sammen med Fredrik Mossestad og jeg har stor tro på at han allerede i år kan gi Fredrik kamp om spilletiden».

Haugsgjerd har signert på en avtale som strekker seg til 2020.