Tre mann forlenger – Bergen

Tre mann forlenger

Tre nye spillere har denne uken forlenget sine avtaler med FyllingenBergen. Samtidig er det klart at fire nye spillere forlater klubben etter sesongen.

Spillertroppen til kommende sesong begynner for alvor å falle på plass. Denne uken har Andreas Ungesson, Marius Galta Ferkingstad og Tord Moen Vårdal forlenget sine avtaler med klubben. Samtidig er det klart at Sindre Heldal har valgt å skrive under for nyopprykkede Nærbø. Sebastian Waage Mossestad drar også mot Rogaland der han skal spille for laget som rykket opp til 1. divisjon, nemlig Viking Håndball. Henrik Gjerstad har ikke på plass sin fremtid, mens Håkon Berge blir i Bergen, men drar tilbake til sin tidligere klubb Viking TIF.

Andreas Gjeitrem har følgende kommentarer til endringene i troppen:

«Det blir mange utskiftninger, men samtidig er det naturlige at det blir sånn denne gangen. Noen av våre unge spillere trenger å få mer tid på banen og jeg håper og tror de kan få et løft med mer tillit nivået under eliteserien. For Sindre sin del hadde jo han en del tid for oss i år, men vi må respektere at han fikk en rolle og mulighet i Nærbø som var spennende for han. Forhåpentligvis kan noen av disse spillerne bli å se i gult og blått igjen seinere i karrieren. Det er unge gutter med potensiale, så vi skal følge med dem videre.

Vidar Gjesdal melder om at det kun er dager til elitetroppen vil være komplett for kommende sesong.

«Med de tre som har forlenget denne uken har vi 13 spillere på kontrakt for neste sesong. Vi er ikke helt i mål på høyreback og skal ha inn 1-2 spillere på den siden. Samtidig håper vi å lage amatørkontrakter med noen av våre lovende rekrutter som Fredrik Ruud har hatt ansvar for denne sesongen. De vil komplementere elitestallen og få muligheten til å trene masse med vårt elitelag. Det at vi mister noen av våre unge lokale gutter nå gjør selvsagt at noen nye får større muligheter til å ta steget opp. Det er veldig viktig for oss at vi kan fylle på fra egne rekker. Jeg tror troppen kommende sesong blir veldig interessant å følge».

Erstatter for Håkon Berge på kanten blir offentliggjort i løpet av fredag formiddag!