Gudnitz til FyllingenBergen – Bergen

Gudnitz til FyllingenBergen

Kasper Gudnitz (28) blir FyllingenBergens siste forsterkning før kommende sesong. Dansken kommer seinest fra Randers HH.

Fakta:

Navn: Kasper Gudnitz
Alder: 28 år
Posisjon: Høyre bakspiller
Tidligere klubber: Randers HH, HC Midtjylland, Viborg HK

 

Gudnitz har spilt flere sesonger i den danske eliteserien. I sin nest siste sesong i HC Midtjylland var han toppscorer og en av de mestscorende i den danske ligaen. Når Midtjylland så hentet vår egen Eivind Tangen på høyreback ble det mindre tid for Kasper og han flyttet videre til Randers i den nest øverste rekken. Randers hadde store ambisjoner om å vende tilbake til ligaen, men klubben fikk økonomiske problemer og Kasper ble fristilt fra kontrakten. Det åpnet opp for en overgang til FyllingenBergen. Vi er meget godt fornøyd med å få Kasper til Bergen.

Andreas Gjeitrem kommenterer overgangen slik:

«En drømmespiller for oss. Kasper er en spillende bakspiller som jeg tror passer perfekt inn hos oss og i den norske ligaen. Til tross for at han ikke er så stor av vekst lager han mange mål og er bra på mange ting. I tillegg har han masse erfaring som jeg tror blir viktig for oss når vi skal ta laget et steg videre neste sesong. Nå er troppen komplett og jeg synes vi har fått på plass et mannskap som skal kunne kjempe langt fremme kommende sesong.

Kasper Gudnitz ser slik på å flytte til Bergen:

«Jeg gleder meg masse til å flytte til Norge. Jeg har alltid hatt lyst til å flytte til utlandet for å spille håndball. Forhåpentligvis kan vi være med å spille om medaljer i FyllingenBergen fremover. Vi har fått et veldig godt inntrykk av klubben og byen. Vi har vært oppe her to ganger og likt veldig godt det vi har sett. Nå ser vi frem til å ta flyttelasset med til sommeren å komme i gang med treningen».

Vidar Gjesdal er glad for å få Gudnitz på plass:

«Det er faktisk en spiller vi så på også når Eivind forlot oss. Nå var timingen riktig for å få han til oss. Han kommer til Bergen sammen med sin svenske samboer, Michalea Ek. Hun har også stor erfaring fra eliteserien i Danmark og det svenske landslaget. Derfor er vi glad for at vi kunne samarbeide med Viking TIF om denne overgangen som blir veldig bra for begge klubbene. Jeg er sikker på vi har fått en spiller som kommer til å heve kvaliteten i vårt lag og synes det ser spennende ut med tanke på sesongen som kommer».