Rekrutter på kontrakt – Bergen

Rekrutter på kontrakt

Christian Lyngbø (målvakt), Tomas Haugland (bakspiller) og Marcus Soltvedt (linje) blir en del av vår elitetropp kommende sesong. 

Christian har vært en del av elitestallen også i sesongen som vi nå har lagt bak oss, mens de to andre blir flyttet opp for første gang. Planen er at de skal være fullverdige medlemmer av stallen, men også være en del av rekruttstallen som skal spille 2. divisjon kommende sesong.

Andreas Gjeitrem er glad for å løfte opp de unge guttene:

«Det er som kjent avgjørende for oss å kunne hente opp spillere hver eneste sesong for at vi skal få på plass en bred og god tropp. Christian har vært med oss for fullt en sesong allerede og vil danne en målvaktstrio sammen med Zivojin Ilic og Tord Vårdal. Han trenger fortsatt masse god trening og matching i 2. divisjon for å ta ytterligere steg. Tomas har hatt god fremgang over tid nå og levert bra for vårt rekruttlag, spesielt utover i sesongen. Han er en eksplosiv type som trenger å bygge seg opp med flere kilo for å utnytte sin eksplosivitet enda bedre. Marcus er en fysisk sterk og tøff linjespiller som dessverre har vært skadet siste del av sesongen. Det skal bli spennende å følge også hans utvikling når han blir trukket opp mer sammen med elitelaget. Dette er tre flotte gutter som har lyst å bli god, så vi ser frem til å utvikle dem videre».

Tomas og Marcus har spilt i FyllingenBergen som en del av et godt samarbeid med Gneist og Bønes noen sesonger nå. Dette arbeidet blir videreført og vi håper det skal produseres enda flere elitespillere fremover. Samtidig ønsker vi gjennom dette samarbeidet at vi sammen med Bønes, Gneist og Fyllingen Håndball kan ta vare på alle spillere som ønsker å ha glede med håndballen uansett nivå.

I dag kl 12:00 vil forøvrig FyllingenBergen presentere den siste brikken i årets spillerstall.