FB Håndballcamp i havn – Bergen

FB Håndballcamp i havn

FyllingenBergen har denne uken arrangert håndballskole for 107 jenter og gutter mellom 10 og 16 år. Campen har blitt gjennomført på tre flater, i Framo- og Åsanehallen.

Nok en håndballskole i regi av FyllingenBergen er i mål. Det har vært noen svært aktive dager med strålende stemning både i Framohallen og i Åsanehallen. Hele 107 barn har deltatt med fokus på å ha morsomme og utviklende dager sammen med spillere og trenere i FyllingenBergen.

Andreas Gjeitrem har vært ansvarlig for skolen og kan fortelle om mange gode tilbakemeldinger.

«Det har vært hektisk, men veldig gøy å ha ansvar for så mange lovende håndballspillere. Vi har hatt fokus på å jobbe individuelt med spillerne i sin posisjon. Så handler dette om mer enn det også. Det skal være moro å spille håndball og jeg håper alle deltagerne går ut med en god opplevelse, både når det gjelder utvikling, men ikke minst også det sosiale som dette vel så mye handler om. Vi skal se nærmere på hvordan vi kan utvikle håndballcampen våre enda mer neste sesong. Vi vil takke alle som deltok, vi har mange ivrige og flinke håndballspillere på vei frem i regionen vår».

Vi takker oss også spesielt våre samarbeidspartnere Lerøy Seafood og Metis Toppidrett!