Safe Bemanning med videre – Bergen

Safe Bemanning med videre

Safe Bemanning øker sitt engasjement i FyllingenBergen. Daglig leder Petter Ødemark er meget glad for å fortsette det gode samarbeidet med klubben.

Safe Bemanning har spesialisert seg på bemanning innen Bygg og Industri. Nå blir bedriften med FyllingenBergen for tredje sesongen på rad. Denne gang øker de engasjementet sitt ytterlige og deres logo blir også å se på vår drakt kommende sesong.

Daglig leder Petter Ødemark i Safe Bemanning har følgende kommentar til avtalen:

«Vi er glade i håndball hos oss og vi har bygget opp noen veldig gode relasjoner med både ledelsen og spillere i FyllingenBergen. Vi har fått være med på noen fantastiske opplevelser som vi også har hatt med våre kunder på. Vi ser frem til ytterligere aktiviteter neste sesong og er glad for at vi kan øke vårt engasjement ytterligere. Vi ser også en god link mellom den toppidrettskulturen man jobber med i FyllignenBergen og hvordan vi jobber i Safe Bemanning i det daglige. Det finnes mange likhetstrekk og ting vi kan lære av også i vår bransje. Vi er heldige som har kunnet få tett tilgang på både spillere og trenere i klubben og ser virkelig frem til en ny sesong».

Daglig leder Vidar Gjesdal i FyllingenBergen er selvsagt strålende fornøyd med forlengelsen:

«Safe Bemannning har utviklet seg til å bli en svært viktig samarbeidspartner for oss. De har mye energi i sitt daglige arbeid og utfordrer også oss på hvordan vi kan bli bedre. Vi skal sørge for at samarbeidet mellom oss blir styrket og at de får mange gode opplevelser sammen med oss også neste sesong.