Sesongforberedelser – Bergen

Sesongforberedelser

FyllingenBergen er i full gang med forberedelser til kommende sesong. Denne uken har spillerne gjennomført håndballskole, i tillegg til at laget trener frem mot helgen.

Når denne uken så er over skal spillerne følge sitt eget program før de igjen møtes for alvor 25. juli. Ettersom det er relativt store endringer i troppen mangler det ganske mange spillere i den første delen av oppkjøringen. Men når spillerne samles igjen skal alle være på plass, med unntak av Boris Resovsky. Han er opptatt med det Slovakiske landslaget og kommer først til Bergen 1. august.

Trenerteamet med Andreas Gjeitrem og Fredrik Ruud har også lagt sine planer for kampene som skal spilles i forkant av seriestart. Laget skal bruke mye tid på å sette sammen spillet med flere nye ansikter i troppen. Det er lagt opp til to kamper i Bergen mot Viking TIF og Viking Stavanger (begge 1. div). Seinere i august reiser laget til Lund i Sverige for å matche seg mot svenske og finske topplag. Seriestarten er som kjent 8. september på bortebane mot ØIF Arendal.

Andreas Gjeitrem er optimist med tanke på det som skal skje når vi kommer til seriestart:

«Det blir vanvittig spennende å få hele troppen på plass. Vi gleder oss til å jobbe med laget og få satt vårt preg på spillet med så mange nye spillere som vi har nå. Vi ser et stort potensial i gruppen og det gjelder at vi bruker tiden godt frem til serien begynner. Vi skal bruke mye tid hjemme i Bergen til å forberede oss stille og rolig. Så får vi en bra treningssamling i Sverige der vi skal bruke mye tid sammen, i tillegg til at vi får spilt tre tøffe kamper».

Slik ser kampprogrammet ut før seriestart:

10. aug FyllingenBergen – Viking Stavanger
11. aug FyllingenBergen – Viking TIF

15. aug Bjørnar – FyllingenBergen, NM 2. runde

22.-27 aug Kamper i Sverige