Treningskampene i gang – Bergen

Treningskampene i gang

FyllingenBergen spilte denne helgen sine første treningskamper i forberedelsene inn mot neste sesong. Resultatet ble to knepne seire der det viktigste var å komme i gang med kamper igjen.

Det var ikke noen blendende kamper verken mot Viking Stavanger eller Viking TIF når FyllingenBergen viste seg frem for første gang foran kommende sesong. Likevel endte det med to ytterst knepne seire. Først mot Viking Stavanger der vi vant 27-26 etter å ha lagt under 15-13 til pause. Det var en jevn kamp stort sett hele veien som vi fikk litt bedre kontroll på mot slutten. I kampen mot Viking TIF var det Viking som hadde god kontroll på oppgjøret i første omgang og førte med fem mål på det meste. En bra periode rett etter pause snudde på tingene og FyllingenBergen kunne hale i land en ny seier med knappest mulig margin (30-29).

Trener Andreas Gjeitrem var heller ikke veldig fornøyd med det laget viste frem i de to første kampene.

«Vi er selvsagt mest opptatt av vårt eget spill, resultatene er ikke viktig akkurat nå. Men vi kom aldri opp i det tempoet som kreves på dette nivået. Vi fikk flere av de nye spillerne i gang for første gang og ting skal nok gradvis bli langt bedre utover. Nå får vi en treningsuke som også inneholder sesongens første obligatoriske kamp når vi tar turen til Bjørnarhallen på onsdag for den første NM kampen. Vi ser at vi har mye å jobbe med fremover og det er akkurat slik det skal være»

For FyllingenBergen spilte ikke nykommeren Kasper Gudnitz som fortsatt ikke er helt klar etter sin menisk operasjon. Han ventes å komme i gang med litt mer håndballrelatert trening neste uke. Han forventes å være fullt restituert når vi tar turen til Sverige om en drøy uke. Fredrik Mossestad spilte heller ikke og forventes også klar i løpet av kort tid etter sin fingerskade som han pådro seg før sommeren.

NM kampen spilles forøvrig i Bjørnarhallen kommende onsdag kl 18:00.