Avansement i NM – Bergen

Avansement i NM

FyllingenBergen på halv maskin tok seg meget enkelt videre til 3. runde da laget gjestet Arna onsdag kveld. Kampen endte tilslutt 34-15.

Det var tregt fra start, men mot slutten av den første omgangen løsnet det litt mer for FyllingenBergen. Dermed kunne man gå til pause med sikker føring på 18-7. Den siste omgangen begynte også ganske bra, før det igjen kom perioder med ufokusert spill og manglende intensitet i spillet. Rett skal være rett, det var ikke mer enn det burde være når det kom til prestasjonen i Bjørnarhallen denne kvelden. Men vi tok oss sikkert videre og nå kan vi rette blikket videre i oppkjøringen. Nå venter helt annen motstand i de neste treningskampene og vi får litt flere svar på hvor årets FyllingenBergen utgave står i terrenget.

Fredrik Ruud i trenerteamet oppsummerer kampen i Arna på denne måten.

«Vi har en svak innledning på kampen og det samme kan vi si om avslutningen. Men likevel tar vi med oss avansement med god margin videre til neste runde. Fortsatt store utfordringer både offensivt og defensivt som vi fortsatt må bruke mye tid på både i trening og i kamp inn mot seriestarten. Nå håper vi snart å se prov av at innkjøringen og oppstarten er ferdig, slik at vi kan begynne å se på detaljer når vi gjennomfører kamper på tilnærmet 100%. Det er først da vi kan ta steg for å bli bedre. Det håper vi at vi kan få se mer av når vi reiser til Sverige om en uke for å møte svenske topplag».

Leander Seime (bildet) har vært god i oppkjøringen og ble også kåret til vår beste spiller i dagens kamp. Han ble toppscorer med 8 mål totalt i oppgjøret. Også nykommer Jacob Weidemann fikk vist frem glimt av hans kvaliteter som vi helt sikkert skal få se mer av i tiden som kommer.