Forbereder seg i Sverige – Bergen

Forbereder seg i Sverige

Elitelaget er denne uken i Sverige og forbereder seg til sesongstart med trening og kamper mot svenske lag på programmet.

Marius Ferkingstad (bildet) og resten av laget dro til Lund onsdag og allerede i kveld er første kamp på programmet mot det svenske topplaget, Lugi. Der får vi tøff motstand og forhåpentligvis noen gode svar på hvor vi står drøye to uker før seriestart.

Laget reiste fulltallig til Sverige og planen er at også Kasper Gudnitz skal få testet seg for første gang etter kneoperasjonen. Kasper har trent forsiktig en drøy uke og nærmer seg mer og mer full aktivitet. Ellers forventes alle spillerne å være klare til både trening og kamp.

I morgen er det et annet svensk lag på menyen, nemlig Eskilstuna Guif. Lørdag spiller vi vår siste treningskamp under oppholdet mot Lugi Farmen. Troppen skal etter kampene ha ulike aktiviteter før returen til Bergen mandag kveld.

Vi vil følge opp kampene med referat på hjemmesiden og i sosiale medier. Dagens kamp starter kl 1700 i Sparebanken Skåne Arena.