Avsluttet med seier – Bergen
Foto: ToveLise Mossestad

Avsluttet med seier

Den siste kampen under oppholdet i Sverige ble spilt lørdag formiddag. Der ble det ny seier, denne gang med sifrene 27-19.

Jacob Weidemann (bildet) fikk dessverre en tøff smell i skulderen og ble sendt direkte til sykehuset.

I følge rapportene var det ingen stor kamp mot rekruttlaget til Lugi. Likevel ble det en komfortabel seier tilslutt i det som var den siste treningskampen under oppholdet i svenske Lund. Nå venter to dager med andre aktiviteter før laget reiser hjem til Bergen på mandag.

Andreas Gjeitrem har følgende rapport fra kampen:

 – Det var mange slitne hoder og bein i dagens kamp. Jeg kunne ønske meg at vi avsluttet bedre, men vi ble svært få spillere å gå rundt med etterhvert. Kasper sto over kampen, mens Boris forsøkte seg uten særlig hell med sin lårhøne. Når så i tillegg Jacob pådro seg en kjedelig skade i skulderen ganske tidlig i kampen, ble det tynt med folk igjen. Jacob er på sykehuset og vi vet ikke så mye enda mer enn at skulderen fikk seg en skikkelig smell. Det er fare for at den er ute av ledd og vi må nok regne med at han er ute en stund. Vi får bare håpe at han er raskest mulig tilbake, han har sett meget bra ut for oss denne uken. Nå skal vi bruke resten av tiden her nede til å restituere oss godt, samtidig som vi får mye tid sammen. Det er verdifullt for oss med alle de nye spillerne vi har i gruppen, avslutter Gjeitrem.