Kronekampen 2018 – Bergen

Kronekampen 2018

Årets kronekamp spilles fredag 14. september. Der kan du være med å spille en viktig rolle for FyllingenBergens satsing.

Kort fortalt kan bedrifter/privatpersoner betale alt fra 1 kr og oppover pr. tilskuer som kommer i Fana Arena under vår første hjemmekamp mot Bodø fredag 14. september. For den summen får alle sesongkort som gjelder til alle sesongens hjemmekamper for FyllingenBergen (inkl sluttspill). Her er en glimrende anledning til å sikre deg sesongkortet, samtidig som du blir en viktig bidragsyter for at vi skal nå våre høye mål for sesongen.

Vi er tippet høyt oppe hos mange eksperter før det hele kastes i gang denne uken. Vi vil skape begeistring og magiske øyeblikk under våre hjemmekamper denne sesongen. Vi har mange attraktive spennende nykommere på plass. Vi håper du vil følge oss tett og bli med oss videre på ferden.

Så bli med oss under årets «Kronekamp» som altså spilles i nye Fana Arena. En fantastisk flott arena som vi gleder oss til å ta i bruk under sesongens tre første hjemmekamper ettersom Framohallen ikke er klarert for elitekamper etter brannen i sommer.

Ønsker du eller din bedrift å bidra kan følgende kontaktes:

Vidar Gjesdal – daglig leder / mob 93092277 e-post: vidar@fyllingenbergen.no