Weidemann må operere – Bergen

Weidemann må operere

Det ble verst tenkelige utfall for Jacob Weidemann (bildet) etter nøyere undersøkelser av skulderen. Han må operere og blir borte fra banen i minst seks måneder.

Det ble dermed en trist beskjed for Jacob og resten av laget. Han har sett veldig bra ut i oppkjøringen og ville fått en sentral rolle i spillet fremover. Nå blir det i stedet operasjon denne uken og en lang periode med rehabilitering og fysisk trening for nykommeren. Skaden skjedde i den siste treningskampen i Sverige, der han havnet i en duell om en løs ball og fikk en kraftig smell i skulderen.

Andreas Gjeitrem synes det var en trist beskjed å få denne helgen.

Jacob har vi veldig store forventninger til. Han har allerede rukket å vise hvorfor vi tror han blir en viktig spiller for oss fremover. Det er trist for Jacob og like trist for laget, vi er svekket når han får en så lang pause på sidelinjen. Men slik er det, viktigst nå er at vi er sikker på at Jacob blir helt bra etter operasjonen. Det positive her er jo at han kan konsentrere seg enda mer på å komme godt i gang med sine jusstudier. I tillegg er han allerede i gang med den fysiske treningen som han fortsatt kan gjøre masse av. Han skal være hos oss lenge, så vi ser tingene i lengre perspektiv sammen med han, sier Gjeitrem.

Jacob Weidemann skulle helst fått en annen start på karrieren i Bergen.

Absolutt, dette var en veldig kjedelig beskjed å få. Men jeg må tenke på at det nok er det klokeste å sørge for at vi er sikre på at skulderen blir helt bra igjen. Heldigvis er det venstre skulder, så på den måten kan man hvertfall tenke på at jeg var heldig. Jeg skulle gjerne bidratt sammen med laget nå som det endelig er tellende kamper på programmet. Nå får jeg imidlertid sørge for at jeg trener godt fysisk, så skal jeg være skikkelig forberedt når jeg forhåpentligvis er på banen igjen mot slutten av seriespillet, sier Weidemann.

Operasjonen er ventet å skje innen kort tid.