Vellykket frokostseminar – Bergen

Vellykket frokostseminar

Dagen før seriestarten finner sted i Arendal avviklet FyllingenBergen sitt treff for presse- og samarbeidspartnere. Det ble en innholdsrik seanse før det hele braker løs.

Vi hadde fått på plass svært flotte gjester denne gangen. Konferansier Erik Hanøy ledet det hele som startet med innlegg fra vår fantastiske støttespiller, Trond Mohn. Han fortalte salen om betydningen av å støtte idrett, både i bredde- og eliteperspektiv som et viktig samfunnsansvar. Nå finnes det ikke en person som har gitt så mye til utvikling, anlegg og idrett som Mohn. Hans bidrag er som kjent enestående og det var veldig interessant å høre hans tanker rundt hvor viktig organisert idrett er for samfunnet.

Trond sendte deretter ballen videre til håndballpresidenten vår, Kåre Geir Lio. Han ga oss et godt innblikk i hvilken rolle håndballen spiller både for små og store over hele landet. I tillegg snakket han om forbundets rolle overfor toppklubbene og hvordan vi sammen kan løfte interessen til nye høyder i norsk håndball.

Til slutt var det som seg hør og bør presentasjon av vår spillerstall for kommende sesong. Stødig ledet av vårt trenerteam, Andreas Gjeitrem og Fredrik Ruud. Det er ingen tvil om at vi har en spennende sesong i møte. De aller fleste eksperter setter oss som nr 4 denne sesongen. Det viser at folk tror på oss, noe vi synes er moro. Det betyr også at ambisjonene om å ta den første seriemedaljen siden 2009 er fullt ut realistisk. I morgen er moroen endelig i gang, vi hopper ut i det i en av sesongens tøffeste kamper, bortebane mot ØIF Arendal. Men vi gleder oss vilt til å komme i gang og vil helst hjem med to poeng på første forsøk!

Tusen takk til presse og samarbeidspartnere som stilte opp. Ikke minst takk nok en gang til Trond Mohn og Kåre Geir Lio for meget interessante innlegg inn i en ny håndballsesong.