Før kampen: ØIF Arendal (b) – Bergen

Før kampen: ØIF Arendal (b)

I kveld braker det endelig løs i eliteserien. Vi starter på bortebane mot fjorårets sluttspillfinalist, ØIF Arendal.

Eliteserien, 1. serieomgang

Motstander: ØIF Arendal (b)

Sted: Sør Amfi

Tid: 19:00

TV: www.handballtv.com

Dommere: Magnus Nygren & Andreas Borge

Observatør: Øyvind Togstad

Delegat: Geir Jansen

Odds fra Norsk Tipping: 1,33 – 8,50 – 3,85

Tidligere møter mellom lagene på bortebane:

17/18  Arendal – FyllingenBergen 30-24 (sluttspill)
17/18  Arendal – FyllingenBergen 36-27
16/17  Arendal – FyllingenBergen 30-25 (sluttspill
16/17  Arendal – FyllingenBergen 31-32 (sluttspill)
16/17  Arendal – FyllingenBergen 36-29
15/16  Arendal – FyllingenBergen 26-23

FyllingenBergen besøkte ØIF Arendal to ganger sist sesong, både i serie- og sluttspillet. Begge kampene endte med ganske klare tap. Nå er tiden inne for å vende på denne statistikken. Det er en topp motivert FyllingenBergen gjeng som dro til Sørlandet allerede fredag kveld. I formiddag har laget gjennomført en lett treningsøkt, før alvoret braker løs i Sør Amfi i kveld kl 19:00.

Trener Andreas Gjeitrem ser også frem til en knallhard fight mot et fysisk hjemmelag.

 – Vi er selvsagt ute etter å vise at vi kan langt mer enn det som skjedde i cupkampen tidligere i uken. Nå er det helt andre forutsetninger og jeg forventer at vi viser frem en helt annen karakter til dette oppgjøret. Arendal er et av de lagene vi håper å kjempe med helt oppe i toppen av tabellen. Det er veldig bra for oss å måle oss med det høyeste nivået allerede i åpningskampen på bortebane. Skal vi lykkes er vi avhengig av å sette et forsvar som gjør betingelsene vanskelig for ØIF. Da får vi mulighet til å løpe noen av de enkle målene som blir viktig i slike oppgjør. Fremover skal vi være disiplinerte og lojale på avtaler som gjør at vi kommer oss hjem hver eneste gang i vårt eget returløp. Får vi til dette er jeg sikker på at vi skal har forutsetninger for å lage en tett og jevn batalje i Sør Amfi. Vi gleder oss til å spille foran en fullsatt hall og ser virkelig frem til oppgjøret. 

Kampen ser dere som vanlig på www.handballtv.com. Kampstart i Sør Amfi er altså kl 19:00.

Vi har også denne sesongen en avtale med BA som gjør at kampen blir vist gjennom deres kanal.