Før kampen: Bodø (h) – Bergen

Før kampen: Bodø (h)

Kronekampen spilles som sesongens første hjemmekamp i Fana Arena. Det er gratis inngang og vi ønsker oss full hall!

Eliteserien, 2. serierunde!

Motstander: Bodø HK (h)

Sted: Fana Arena

Tid: 18:oo

TV: www.handballtv.com

Dommere: Håvard Kleven & Lars Jørum

Delegat: Dagfinn Villanger

Kampsponsor: Kronekampen (gratis inngang)

Tidligere møter mellom lagene på vår hjemmebane:

17/18  FyllingenBergen – Bodø 28-25
16/17  FyllingenBergen – Bodø 27-27
15/16  FyllingenBergen – Bodø 30-22
14/15  FyllingenBergen – Bodø 25-21
13/14  FyllingenBergen – Bodø 25-22

HJEMMEPREMIERE!

Etter en god prestasjon i bortekampen mot Arendal retter vi blikket frem mot sesongens første hjemmekamp. Den spilles som kjent i Fana Arena, et kjempeflott anlegg som vi gleder oss masse til å besøke. I tillegg kjører vi «kronekampen» for tredje året på rad. Det betyr gratis inngang på denne kampen og vi ønsker at alle tar med seg venner og kjente for å ta del i dette arrangementet. Hver tilskuer betyr enormt mye for oss denne kvelden og vi ønsker oss fullt hus i Fana Arena, en hall som kan ta inn drøye 1000 tilskuere.

Laget viste i Arendal at det er grunn til optimismen som har rådet frem mot sesongstart. En kamp vi egentlig burde avgjort før man gikk inn i sluttfasen, men som også kunne vært tapt når man ser på hvordan sluttsekundene utartet seg. Alt i alt var det derfor greit med poengdeling. Nå venter en helt annen oppgave i morgen (fredag). Bodø gikk på sitt største tap noensinne da laget kollapset helt i serieåpningen og tapte med hele 21 mål. Laget har imidlertid spilt jevnt med blant annet Elverum i oppkjøringen og har fortsatt en god del av fjorårets tropp intakt. Så vi skal sørge for å være klare fra start til dette oppgjøret. Spillerne bør være meget sugne på å vise seg frem foran hjemmepublikummet. De vil veldig gjerne skape underholdning på hjemmebane og fortsette den gode statistikken som har preget FyllingenBergen på egen grunn.

Ta med deg venner fra fjern og nær og opplev sesongens første hjemmekamp gratis i flotte Fana Arena!