Seier i thriller – Bergen
Foto: ToveLise Mossestad

Seier i thriller

En kamp som ble spilt i motbakke mer eller mindre hele veien endte likevel opp med to nye poeng til FyllingenBergen.

Nærbø kom som forventet til Bergen med stor entusiasme og tro på at det var mulig å hente poeng. Den troen styrket seg helt sikkert utover kampen, som ble svært jevn hele veien inn. Lagene var like langt til pause og fortsatt å følge hverandre tett de siste 30 minuttene. Mot slutten brente Nærbø et gjennombrudd med kun 15 sekunder igjen. FyllingenBergen fikk kastet inn en timeout og la en meget bra plan for det siste angrepet. Iben Hvidsten kom blindt inn fra sin kantposisjon og fikk banket inn seiersmålet med 3-4 sekunder igjen på klokken. Dermed kunne hjemmelaget juble for nok en seier i Fana Arena.

Andreas Gjeitrem var glad for poengene, men ikke prestasjonen som ble lagt for dagen.

– Nei, dette var langt unna et nivå som normalt skal holde til poeng i eliteserien. Vi er heldige som vinner i dag, det er fryktelig små marginer som avgjør på slutten. Vi gjør ikke tingene vi har blitt enig om på forhånd, samtidig som vi visste at Nærbø kom til å kjempe med alt de hadde for å få med seg poeng hjem. Det var ingenting som overrasket oss der, men likevel kommer vi ikke opp på nivået som kreves. Nå har vi 14 dager på å jobbe videre med spillet, for vi må utvikle oss den offensive delen om vi skal henge med i toppen slik vi ønsker. Men vi tar definitivt med oss at vi har 5 poeng på de tre første kampene. Det er en god start for oss, smiler Gjeitrem.

Nå venter altså en liten kamppause, før det om to uker står bortekamp mot Haslum for tur.

Inge Aas Eriksen (bildet) ble vår toppscorer med 7 mål i kampen som ble sett av 625 tilskuere i Fana Arena.