Før kampen: Haslum (b) – Bergen

Før kampen: Haslum (b)

Et ubeseiret FyllingenBergen lag står foran en ny tøff bortekamp når laget tar turen til Bærum for møte med Haslum.

Eliteserien, 4. serierunde!

Motstander: Haslum (b)

Sted: Nadderud Arena

Tid: 16:oo

TV: www.ba.no/norgessporten

Dommere: Andreas Borge & Magnus Muri Nygren

Observatør: Øyvind Togstad

Delegat: May-Liss Lindøe

Tidligere møter mellom lagene på bortebane:

17/18. Haslum – FyllingenBergen 25-33
16/17  Haslum – FyllingenBergen 33-32
15/16  Haslum – FyllingenBergen 29-26
14/15  Haslum – FyllingenBergen 26-39

Fjorårets møte i Nadderud Arena ble rein overkjøring i en kamp vi vant hele 33-25. På hjemmebane i Framohallen delte lagene poengene. Haslum har kommet greit i gang med årets sesong. Laget har fire poeng på de første tre kampene. Tapet kom i serieåpningen hjemme mot Halden. Laget er relativt identisk med fjoråret, største endringen er at vår tidligere spiller Jostein Epland har tatt over høyrebacken fra Magnus Søndenå, som har flyttet til Danmark. Dermed blir det gjensyn med den sympatiske stordabuen i dagens kamp. Det blir spennende å se hva han kan utrette for sin nye klubb mot gamle lagkamerater. For vår del er vi fortsatt ubeseiret etter de tre første omgangene. Det er selvsagt målet at vi er også etter dagens oppgjør i Nadderud Arena. På oddsen fra Norsk Tipping er imidlertid hjemmelaget ganske store favoritter på forhånd.

Fredrik Ruud mener laget er klar for oppgaven som venter i ettermiddag:

«Vi forventer å møte et heltent hjemmelag når vi i ettermiddag gjester Nadderud Arena. Vår gamle kjenning Jostein Epland vil garantert gjøre sitt ytterste for å mobilisere sine nye lagkamerater til en seier over nettopp oss. Med unntak av et overtråkk på Ole Morten Kristiansen og langtidsskadet til Jacob Weidemann, stiller vi selv med et skadefritt mannskap. Vi var heldige sist mot Nærbø og vi håper å kunne fremstå på en helt annen måte i dag etter to lange treningsuker. Vi gleder oss til å gjeste et kokende Nadderud og skal kjempe for å ta med oss to nye poeng hjem til de syv fjell, avslutter Ruud.

Merk at kampstart er kl 16:00. Kampen ser du i Amedias kanaler, for vår del gjennom BA.