Før kampen: Falk Horten (h) – Bergen

Før kampen: Falk Horten (h)

For siste gang før Framohallen er tilbake i full drift spiller vi hjemme i Fana Arena. Kan vi ta vår tredje strake hjemmeseier?

Eliteserien, 5. serierunde!

Motstander: Falk Horten (h)

Sted: Fana Arena

Tid: 18:oo

TV: www.ba.no/norgessporten

Dommere: Ismet Kvakic & Tommy Eriksen

Delegat: Conrad Ravnanger

Observatør: Rune Kristiansen

Odds fra Norsk Tipping: 1,17 – 10,50 – 5,50

Tidligere møter mellom lagene på vår hjemmebane:

17/18  FyllingenBergen –Falk 29-30
16/17  FyllingenBergen – Falk 31-16
13/14  FyllingenBergen – Falk 34-23

NB! Det er dobbelkamp i Fana Arena på søndag. Nyopprykkede Fana tok historiens første poeng i eliteserien mot Byåsen i forrige serierunde. Denne gangen kan dere også følge deres kamp mot Gjerpen med kampstart kl 16:00.

FORTSETTER SEIERSREKKEN?

Etter en thriller sist mot Haslum hentet vi opp underlege på seks mål og avgjorde kampen i sluttminuttet. Presis som vi gjorde sist vi var i Fana Arena mot Nærbø. Marginene har virkelig vært på vår side de to siste kampene, men samtidig viser laget at de har vært dyktig i de avgjørende øyeblikkene. Det gir oss selvsagt selvtillit videre på veien, samtidig som vi vet at prestasjonene skal heves inn mot kampene som venter. Det er en herlig følelse å være ubeseiret i ligaen og med seier på søndag vil vi ligge likt med ØIF Arendal på toppen av tabellen etter fem serieomganger. Vi håper også «vårt» publikum vil ta turen til Fana Arena for siste gang i denne omgang. Se gjerne også Fanas fremadstormende jenter som faktisk skal spille sin første elitekamp i deres nye hall!

Falk Horten tok sin første seier for sesongen da de slo Nærbø hjemme i forrige runde. De har også levert bra prestasjoner mot andre topplag, så vi forventer kamp om poengene også denne gangen. Forrige sesong var vi minst like store favoritter mot dem, men tapte en jevn kamp på hjemmebane. Tar vi med at de slo oss også i Horten har vi nok av motivasjon til å slå tilbake mot klubben som trenes av den gamle landslagslegenden, Johnny Jensen.

Fredrik Ruud melder om en gjeng som er klar til kampen.

«På søndag er det Falk Horten som står for tur, i det som blir den tredje strake hjemmekampen i Fana Arena. Søndagens motstander fikk sin første seier nå de sist helg vant den viktige kampen mot Nærbø på hjemmebane. Et lag vi så vidt slo med 1 mål for tre uker siden. Vi på den andre siden klarte nok en gang å «rane» med oss to poeng når vi møtte Haslum på bortebane. Underlege 25-19 drøye ti minutter før slutt, ble på mirakuløst vis snudd til seier 28-27. Begge de to siste kampene har i så måte endt med et skikkelig nervedrama for FyllingenBergen sin del. Og selv om vi selvfølgelig gjør alt vi kan for å avgjøre det tidligere, så kan du som publikum ikke gå glipp av et potensielt nytt drama i Fana Arena på søndag. Publikum kan være avgjørende for å vippe kampen i vår favør. Ole Morten Kristiansen og Tord Vårdal jobber begge mot klokken for å rekke kampen. Ellers satser vi på at troppen er fulltallig til søndagens kamp».

Alt ligger med andre ord til rette for en skikkelig god aften i Fana Arena når damelaget Fana møter Gjerpen med Bergenseren Christoffer Martiniussen ved roret kl 16:00. Klokken 18:00 smeller det altså med FyllingenBergen mot Falk Horten.

Det er felles billett for begge kampene og den kjøper du billigst på nett: 

https://fanahandball.ticketco.events/no/nb/e/fana_elite__gjerpen_hk_skien

Sees i Fana Arena!