Tungt hjemmetap – Bergen
Foto: ToveLise Mossestad

Tungt hjemmetap

Dessverre kunne ikke FyllingenBergen følge opp den gode seriestarten på hjemmebane mot Falk Horten søndag kveld.

Som i de to siste kampene mot Nærbø og Haslum kom FyllingenBergen bakpå fra start. Det var gjestene fra Horten som styrte begivenhetene og våre gutter kom hang etter gjennom hele kampen. Et bra forsvarsspill, samt et Falk lag som ikke var så mye bedre gjorde at vi kun var to mål bak til halvtid, på stillingen 11-9. Etter hvilen var vi resultatmessig bra med i kampen opp til Falk ledelse 14-13. Derfra og inn koblet gjestene grepet for alvor og kunne på slutten øke sitt forsprang til seier på 25-19. Et svært skuffende resultat foran 789 publikummere i Fana Arena siste helgen i høstferien.

Andreas Gjeitrem var naturligvis ikke veldig fornøyd etter oppgjøret.

– Vi klarer dessverre ikke å heve angrepsspillet som vi har slitt med også i de to foregående kampene. Vi mangler disiplin til å gjennomføre det vi har jobbet med i forkant. I tillegg mangler vi trykk, tempo og rytme i spillet. Summen av dette gjør at det blir meget enkelt for Falk i sitt eget forsvar. Bakover gjør vi det bra og dette er kamper vi selvfølgelig bør vinne om vi skal henge med i toppen. Vi trenger å løfte prestasjonene både individuelt og kollektivt fremover. Den jobben starter allerede på mandagens trening. Vi er ekstremt skuffet over slike prestasjoner, men jeg er sikker på vi skal heve oss inn mot bortekampen mot Kolstad allerede på søndag, avslutter Gjeitrem.

Kasper Gudnitz ble vår toppscorer med 8 mål, mens tidligere Falk målvakt Zivojin Ilic ble kåret til vår beste spiller mot gamle lagkamerater.