Ole med langt avbrekk – Bergen
Foto: ToveLise Mossestad

Ole med langt avbrekk

Det ble dessverre som fryktet for Ole Morten Kristiansen, beskjeden etter MR bildene viser at korsbåndet er røket.

Ole Morten Kristiansen startet oppgjøret for FyllingenBergen i bortemøte med Kolstad. Etter en aksjon ganske tidlig i kampen der han dunket inn sitt første mål fikk han en dytt i luften som førte til en meget stygg vridning i kneet når han landet. Resultatet av MR undersøkelsen er nå klar, korsbånd og sideleddbånd i kneet er avrevet og nå venter en snarlig operasjon på trønderen.

Ole Morten er naturligvis preget av skaden:

– Jeg merket umiddelbart at det var noe galt med kneet. Jeg hadde selvsagt et håp om at det ikke skulle være så alvorlig, men var forberedt på denne beskjeden. Nå gjelder det bare å se fremover, jeg skal gjøre den jobben som kreves for å komme tilbake på håndballbanen så fort det kan la seg gjøre, sier Kristiansen.

Klubbens fysioterapeut Tore Eland uttaler følgende:

– Det er en større skade som krever operasjon for at det skal bli bra. Takket være vårt gode samarbeid med lege Jon Jarning som jobber på Haukeland blir han operert mot slutten av denne uken eller tidlig neste uke. Opptreningen tar mellom 9 og 12 måneder. Ole Morten er en seriøs utøver og vi er sikker på at han vil arbeide hardt for å komme tidligst mulig tilbake på banen, sier Eland.

FyllingenBergen har dermed to høyrehendte bakspillere ute med langtidsskader. Håpet er at Jacob Weidemann skal være tilbake i spill etter sin skulderskade et stykke ut i februar måned.