Før kampen: Halden (h) – Bergen

Før kampen: Halden (h)

Endelig er vi tilbake i Framohallen. På søndag spiller vi dermed vår første kamp på vår egen hjemmebane denne sesongen når Halden kommer på besøk.

Eliteserien, 7. serierunde!

Motstander: Halden Topphåndball (h)

Sted: Framohallen

Tid: 15:00

TV: www.ba.no/norgessporten

Dommere: Sondre Liltved & Jørgen Jørstad

Delegat: Rune Kristiansen

Odds fra Norsk Tipping: 1,72 – 7,75 – 2,35

Tidligere møter mellom lagene på vår hjemmebane:

17/18  FyllingenBergen – Halden 32-28
16/17  FyllingenBergen – Halden 25-21
15/16  FyllingenBergen – Halden 26-20
14/15  FyllingenBergen – Halden 31-20

TILBAKE I FRAMOHALLEN!

Halden på hjemmebane blir første oppgave når vi på søndag er tilbake i Framohallen etter sommerens brann. Det gleder vi oss virkelig til, det skal bli godt å få måle krefter i eliteserien med det som er «vår» kjente arena. Søndagens motstander er Halden som på mange måter har overrasket positivt denne sesongen. Laget har blant annet slått Elverum på hjemmebane og besitter mye kvalitet. De har en solid målvakt i Rasmus Bech og er et ganske fysisk lag. Vi får blant annet stifte bekjentskap med Trym Bilov-Olsen som vi kjenner godt fra hans periode i klubben vår. Ellers har de også det som er eliteseriens toppscorer pr. tid i Kristian Stranden. Rapportene sier imidlertid at han er ute med skade om dagen. Det er også dessverre tilfelle med to av våre bakspillere. Ole Morten Kristiansen fikk som fryktet konstatert avrevet korsbånd denne uken etter sin smell mot Kolstad i forrige bortekamp. En veldig kjedelig beskjed både for Ole og for klubben. Med Jacob Weidemann også ute er vi tynne bak på banen. Men det er en situasjon vi må takle inn mot jul. Det stiller enda større krav til dem som er igjen for at vi skal tåle den belastningen som kommer i denne perioden.

Vi har hatt et meget godt tak på Halden hjemme i seriesammenheng. Fire kamper har gitt like mange komfortable seire. Det håper vi også skal bli tilfelle på søndag. Vi har nemlig to tap på rad og er veldig innstilt på at vi skal tilbake på vinnersporet denne helgen. Vi deler 5. plassen med dem på tabellen etter seks runder og trenger seier for å henge med i medaljekampen. Vi skal presentere alle Fyllingen Håndball´s breddelag i pausen. Det håper vi skal bli en flott markering som viser frem alle de fantastiske ungdommene som har Framohallen som den beste arenaen å tilbringe sin fritid i på kveldstid. La oss fylle hallen opp og gjøre det vi kan for at det skal bli en ny seiersrekke i Framohallen.

Merk tidlig kampstart denne dagen, kampen blåses i gang kl 15:00.

Billetter kjøpes her: https://fyllingenbergen.ticketco.events/no/nb/e/fyllingenbergen_vs_halden_topphaandball