Unge debutanter – Bergen
FOTO: Robert Magnussen Tlf: 99377622

Unge debutanter

FyllingenBergen har utfordringer med skader foran søndagens oppgjør mot Halden. Det baner vei for to 16-årige debutanter i kamptroppen.

Med Jacob Weidemann ute i lang tid og Ole Morten Kristiansen ute med korsbåndskade har det blitt tynnet ut i bakspiller rekkene til FyllingenBergen. Nå er dessverre også vår toppscorer Kasper Gudnitz ute med skade. Han ble ikke erklært frisk etter lørdagens økt, og må stå over kampen med en skade i leggen. I tillegg har Inge Aas Eriksen slitt med skade i fingeren og ikke trent på to uker, men forventes på banen til denne kampen. På torsdag tråkket likegodt Mario Matic over på trening og har ikke deltatt på de to siste øktene. Så får vi se om han rekker kampen i tolvte time i morgen ettermiddag.

Dette åpner opp tidligere debut enn planlagt for to av klubbens store unge talenter. Ebbe Stankiewicz og Sander Elgestad er begge 16 år og har vært fast inventar i guttelandslaget siden oppstarten. Nå får begge muligheten til å debutere på hjemmebane i den gule og blå drakten. Ebbe som er sønn av vår tidligere toppkeeper Jan Stankiewicz spiller normalt høyre kant, skal supplere der for Fredrik Mossestad som kanskje må ta ansvar bak på banen i perioder. Sander Elgestad er en spennende bakspiller som allerede har utviklet en god fysikk og kan avlaste på venstre bak, der vi har flere folk ute eller som er usikre.

Dette er enda en grunn til å ta turen innom Framohallen i morgen ettermiddag. Spillerne trenger støtte med tanke på utfordringene som har skjedd og ikke minst kommer muligens altså noen nye bekjentskaper på banen for første gang i elitesammenheng. Sander har forøvrig spilt i klubben i hele sitt liv, mens Ebbe kom til Fyllingen som veldig ung gutt, da fra Sædalen.

Da ryktes også om nytt lysshow i forkant av kampen og alle våre breddelag skal presenteres i pausen. Møt opp i hallen til en tett, dramatisk og fysisk duell mot tabellnabo, Halden.