Magisk retur – Bergen

Magisk retur

Framohallen var smekkfull og FyllingenBergen leverte en thriller av beste merke søndag kveld. Publikum var med å bidro til at laget kunne dra i land poengene med knappest mulig margin.

Utfordringene sto i kø i dagene før kampen. Ingen av de fem bakspillerne som før sesongen skulle dra lasset var med og startet oppgjøret mot Halden. I stedet var det ungguttene Kristian Bolstad og Jonas Haugsgjerd som sto frem bak på banen. Sistnevnte forøvrig hentet som kantspiller fra Kristiansund før sesongen. Men først og fremst våknet en svenske ved navn Andreas Ungesson. 31-åringen har hatt ett par tunge sesonger med sine skadeproblemer og skulle først og fremst bidra i forsvaret denne sesongen. Nå fremstår imidlertid Ungesson i en helt annen utgave og fant tilbake gamle takter når laget trengte det som mest. Syv mål hentet kraftpakken frem og bidra stort til en meget viktig seier.

Før pause leverte FyllingenBergen den beste omgangen sålangt denne sesongen. Hele 17-11 sto det til pause i en omgang der Tord Vårdal som fikk sjansen i målet stengte totalt i perioder. Samtidig kontret laget inn mange mål og spilte klokt fremme i angrepet. Etter hvilen kom bortelaget sterkt tilbake og det siste kvarteret ble uhyre jevnt. Heldigvis klarte vi å hale i land poengene, for tredje gang denne sesongen med ett mål. Kampen endte med sifrene 28-27, en meget viktig seier for å henge med i toppen av tabellen etter to strake tap.

Det var fantastisk stemning i hallen og nærmere tusen tilskuere fylte arenaen etter returen i forbindelse med sommerens brann.