Nye samarbeidspartnere – Bergen

Nye samarbeidspartnere

FyllingenBergen opplever stor interesse for nye bedrifter som ønsker å være med som samarbeidspartner om dagen. Det begynner å bli skikkelig drag over B2B satsingen mot bedriftsmarkedet.

Steffen Reigstad som er daglig leder hos Polardrikk er en av de nye samarbeidspartnerne uttaler følgende:

 «Vi i Polardrikk er opptatt av å støtte idretten! I tillegg til dette virker det veldig spennende det arbeidet som gjøres i forbindelse med tilrettelegging for å bygge nettverk bedriftene imellom. Vi ser også at dette kan ha en god kommersiell verdi for oss»

Kenneth Aagesen fra HK Container er en annen som nylig har signert avtale med FyllingenBergen, og han er positiv til det å være del av ett nettverk. Han har allerede fått henvendelser/bestillinger som en direkte konsekvens av at han har blitt en del av FB nettverket.

BS Vest og Ruben Rikstad er en våre ferskeste samarbeidspartnere og nevner at det er veldig spennende å ta del i FyllingenBergen sin satsing. Det virker som om klubben har noe virkelig bra på gang, og dette vil BS Vest gjerne være en del av. I tillegg har BS Vest forhåpninger om å treffe potensielle samarbeidspartnere gjennom sponsoratet.

JHK Tømrerservice, Bergen Tilkomst Teknikk og Byggmester Markhus er også blitt en del av FyllingenBergen porteføljen de siste ukene. Samtidig har Toma denne uken utvidet sitt engasjement i klubben.

Petter Ødemark gleder seg over den positiviteten som er rundt denne biten om dag.

«Vi har fått på plass flere interessante muligheter for våre samarbeidspartnere og ser at disse produktene sakte men sikkert øker engasjementet rundt klubben. Styrken vår er at vi kan tilrettelegge for de ulike behovene som er der ute, vi ønsker at de som er med skal kjenne at de virkelig betyr noe for oss». 

I dag drar en liten delegasjon fra klubben og noen av samarbeidspartnerne på bortekamp til Elverum. Der blir det innblikk i hvordan Elverum driver sitt arbeid med sine partnere. I tillegg får vi med oss landslagssjef Christian Berge og ikke minst skal vi overvære kampen mot Elverum i Terningen Arena.

I januar arrangeres det tur til VM i Danmark for våre partnere for å følge herrelandslaget i innledende kamper. Det er med andre ord nok av godbiter å se frem til,  i tillegg til at elitelaget skal levere underholdning på hjemmebane utover høsten og vinteren.

Er det flere som ønsker å være med på samarbeidssiden hos FyllingenBergen er det bare å ta kontakt som følger:

Daglig leder Vidar Gjesdal på mob. 93092277 / e-post: vidar@fyllingenbergen.no
Styremedlem marked, Petter Ødemark: mob. 45426370