Før kampen: Elverum (b) – Bergen

Før kampen: Elverum (b)

I kveld møter vi Norges beste lag på bortebane. Vi har presset dem flere ganger i Terningen, kan det lykkes også i dagens oppgjør?

Eliteserien, 8. serierunde!

Motstander: Elverum (b)

Sted: Terningen Arena

Tid: 18:00

TV: www.ba.no/norgessporten

Dommere: Mads Fremstad & Markus Pedersen

Delegat: Per Steinar Kvivesen

Odds fra Norsk Tipping: 1,13 – 12,50 – 6,85

Tidligere møter mellom lagene på bortebane:

17/18. Elverum – FyllingenBergen 32-28
16/17  Elverum – FyllingenBergen 25-26
15/16  Elverum – FyllingenBergen 34-25
15/16  Elverum – FyllingenBergen 42-27 (sluttspill)
15/16  Elverum – FyllingenBergen 26-27 (sluttspill)
14/15  Elverum – FyllingenBergen 27-27

Det har vært uttallige tøffe møter med hedmarkingene de siste sesongene. I fjorårets oppgjør hadde vi muligheten på slutten, men klarte ikke å avgjøre kampen til vår fordel. Sesongen før tok vi en dramatisk seier helt i sluttsekundene. Hvem glemmer vel heller ikke kampen i 2015 der vi ledet med tre mål 90 sekunder før slutt, men likevel ikke kom derfra med mer enn ett poeng. Vi har også opplevd å få godt med juling ett par ganger. Det blir spennende å se hvordan kampen utvikler seg denne gangen.

Elverum leverer nok en gang flotte resultater i Champions League og er for øyeblikket for fullt med i kampen om avansement i den gjeveste turneringen. Vi møter dem midt mellom to viktige oppgjør i Europa, kan det gi oss en liten mulighet til å overraske i kveld?

I likhet med oss har Elverum gjort en del forandringer i sitt lag denne sesongen. Selv om det fortsatt er Magnus Fredriksen og Tine Poklar som er sentrale bakspillere. På høyreback har de blant annet fått inn en spennende svenske i Lukas Sandell. Ellers råder de i år som i fjor over en solid stall der mange kan komme inn å prege kamper i den norske ligaen.

For vår egen del er det fortsatt utfordringer med skader og sykdom. Derfor er det fortsatt litt usikkerhet på hvem vi får se på banen i Terningen til kveldens dyst. Sikkert er det at Jacob Weidemann og Ole Morten Kristiansen (operert i kneet i går) blir igjen hjemme. Så får vi se til kampstart hvem Andreas Gjeitrem og Fredrik Ruud sender på banen fra start. For sistnevnte blir det forøvrig gjensyn på gamle trakter. Ruud har vært spillerutvikler og assistenttrener for Elverum i flere sesonger.

Kampstart er altså kl 18:00 og den følger dere med abonnement på BA direkte i deres livesenter (Norgessporten).