Elverum for sterke – Bergen

Elverum for sterke

FyllingenBergen tapte 31-29 (18-13) mot Elverum i Terningen Arena onsdag kveld etter å ha vært bak gjennom samtlige 60 minutter.

Det begynte forholdsvis jevnt på Elverum med vertene knapt foran opp til 6-5. Kampen ble preget av mange utvisninger de første 20 minuttene, de fleste til FyllingenBergen. Dette utnyttet hjemmelaget til å skaffe seg en luke på 4-5 mål som de seinere forvaltet godt. Flere av utvisningene var veldig unødvendige, noe som gjorde den første omgangen rimelig kaotisk og med liten struktur. Etter hvilen kontrollerte Hedmarkingene oppgjøret og hadde på det meste en ledelse på åtte mål. En solid sluttspurt berget likevel et knepent tap med 31-29.

Det var et Fyllingen lag som til tross for tapet kan ta med seg noe positivt fra oppgjøret. Andreas Ungesson fortsatte sine gode takter fra kampen sist og Inge Aas Eriksen kom inn og fikk vist en del av sine kvaliteter i det offensive spillet. Tord Vårdal leverte igjen mye positivt aller bakerst i målet. Men laget fikk merke at man blir straffet for slurv og manglende fokus mot en så bra motstander.

I tillegg til de tre bakspillerne som er skadet måtte også Kristian Bolstad kaste inn håndkleet med sykdom. Dermed måtte igjen noen av kantene ta et større ansvar bak på banen også i denne kampen. Vi satser på at noen av dem er tilbake til neste oppgjør som er hjemme mot Bækkelaget lørdag 17. november.

Inge Aas Eriksen (bildet) ble kåret til vår beste spiller i kampen.