Før kampen: Bækkelaget (h) – Bergen

Før kampen: Bækkelaget (h)

To tabellnaboer møtes til viktig oppgjør i eliteserien lørdag ettermiddag. Det ligger an til en tett og tøff fight der vi trenger publikums hjelp på tribunen.

Eliteserien, 9. serierunde!

Motstander: Bækkelaget SPKL (h)

Sted: Framohallen

Dato: Lørdag 17. november

Tid: 15:00

TV: www.ba.no/norgessporten

Dommere: Jo Are Johannessen & Tom Larsen

Delegat: Dagfinn Villanger

Kampsponsor: Norgesenergi

Odds fra Norsk Tipping: 1,67 – 8,00 – 2,45

Tidligere møter mellom lagene på vår hjemmebane:

17/18  FyllingenBergen – Bækkelaget 34-26
16/17  FyllingenBergen – Bækkelaget 27-29
15/16  FyllingenBergen – Bækkelaget 25-27
14/15  FyllingenBergen – Bækkelaget 24-22
13/14  FyllingenBergen – Bækkelaget 28-32

VIKTIG HJEMMEKAMP!

Vi var svært fornøyd med returen i Framohallen etter sist møte med cupfinalist Halden. Full hall og en høydramatisk kamp der vi sto igjen med begge poengene i lommen, akkurat slik vi vil ha det på hjemmebane. Våre unge spillere sto også frem i fraværet av noen sentrale brikker. Etter den kampen tapte vi med to mål på bortebane mot serieleder Elverum. Det resultatet var nok litt tettere enn reelt den dagen, men samtidig tar vi med oss flere positive saker også fra den kampen.

Nå venter to strake hjemmekamper mot lag som vaker like bak oss på tabellen. En meget viktig uke som definerer mye av hvordan tabellen vil se ut ved halvspilt serie for vår del. Kan vi få med oss full pott på hjemmebane i disse to oppgjørene vil det se veldig bra ut for vår del med tanke på å kjempe i medaljekampen. Først ut av disse kampene er Bækkelaget som i likhet med flere lag varierer ganske mye prestasjonene. De fikk med seg ett poeng på bortebane mot Elverum (burde vært to), men har samtidig også slitt i kamper det var forventet mer av dem. Det er et solid mannskap som ledes av tidligere Haslum trener, Tom Eirik Skarpsno.

For vår del ser det litt lysere ut med tanke på de forfallene vi har hatt siste tiden. De to langtidsskadene får vi ikke gjort noe med, men ellers virker resten til å være på full fart tilbake. Det har vært stigning i prestasjonene i det offensive spillet som vi håper skal utvikle seg enda mer i disse kampene. Fjorårets møte med Bækkelaget ble en veldig spesiell kamp. Vi var under med to mål til pause, men kjørte fullstendig over dem etter hvilen og vant med hele åtte mål. Bunnsolid forsvar og hurtige kontringer var oppskriften. De gangene vi lykkes med dette på hjemmebane er vi svært vanskelig å slå. Vi ser gjerne mer av det i lørdagens oppgjør.