Målfest mot BSK – Bergen

Målfest mot BSK

Det ble en målfest av dimensjoner da FyllingenBergen og Bækkelaget møttes i Framohallen lørdag ettermiddag.

Utrolige 40-37 sto det på tavlen etter 60 heseblesende minutter på parketten. Til pause var forspranget vårt på fire mål, 22-18. Det startet fantastisk der vår målvakt Tord Vårdal var strålende mellom stolpene det første kvarteret. Han var i det umulige hjørnet og reddet flere opplagte BSK muligheter. Fremme laget vi mål på bestilling og spesielt unge og ukjente Kristian Bolstad (bildet) var fremragende for hjemmelaget. Den fotrappe unggutten har kommet fra intet og virkelig tatt for seg den tiden han har fått. For andre gang på rad (var ute med sykdom mot Elverum) var han i startoppstillingen for FyllingenBergen. Han ble likegodt kåret til vår beste spiller for kvelden.

Men det var flere på hjemmelaget som strålte denne ettermiddagen. Inge Aas Eriksen viste seg bra frem sist og denne gangen var stordabuen enda mer fremtredende, spesielt etter pause. Hele 9 kasser puttet Eriksen på og viser at han er på rett vei etter en tung start på sesongen. Nok en gang viste også Andreas Ungesson hvilken forvandling han har vært gjennom. For tredje gang på rad var svensken outstanding i begge ender av banen og har gitt laget en helt ny dimensjon. Vi hadde en enorm effektivitet i angrepsspillet, som har vært varierende tidligere i sesongen. Samtidig hadde vi trøbbel defensivt utover i oppgjøret der Bækkelaget i store deler av kampen spilte 7 mot 6. Dette slet vi med å få kontroll på defensivt, men samtidig fikk vi ofte straffet Oslo-laget når feilene deres kom. Dermed ble kontrollert til sist og to viktige poeng inn på kontoen.

Nå venter en ny hjemmekamp, denne gang mot Runar Sandefjord. Vestfolds klubben har to strake seire, så det blir garantert en ny tett og tøff kamp i Framohallen kommende søndag.