Før kampen: Runar (h) – Bergen

Før kampen: Runar (h)

På søndag spiller vi igjen på hjemmebane når Runar Sandefjord besøker oss i Framohallen.

Eliteserien, 10. serierunde!

Motstander: Runar Sandefjord (h)

Sted: Framohallen

Dato: Søndag 25. november

Tid: 18:00

TV: www.ba.no/norgessporten

Dommere: Ismet Kvakic & Tommy André Eriksen

Delegat: Harry Stikholmen

Odds fra Norsk Tipping: 1,26 – 9,75 – 4,10

Tidligere seriemøter mellom lagene på vår hjemmebane:

15/16  FyllingenBergen – Runar Sandefjord 29-29
14/15  FyllingenBergen – Runar Sandefjord 23-21
13/14  FyllingenBergen – Runar Sandefjord 30-32
12/13  FyllingenBergen – Runar Sandefjord 34-32

GAMMEL STORHET PÅ BESØK!

Returen til Framohallen har vært meget positiv for FyllingenBergen. To seire og stigende prestasjoner har ført oss tett på topplagene før vi tar fatt på det som er vår siste hjemmekamp før serien snur. Det er igjen en type kamp som vi trenger å vinne for å henge med i drømmen om å ta en medalje i årets eliteserie. Runar Sandefjord var et lag som det var ganske store forventninger til før sesongen, selv om laget er nyopprykket. Klubben har stolte tradisjoner med en rekke titler i norsk håndball. Nå er det mange år siden det siste trofeet ble satt inn i pokalskapet, men klubben har fortsatt ambisjoner om å komme tilbake helt i toppen. Etter en skuffende innledning kan det se ut som de er på rett spor med to strake seire i bagasjen før de kommer til Bergen.

For vår del var det en god opplevelse sist mot Bækkelaget. Kampen ble meget underholdende for publikum med hele 77 mål totalt i oppgjøret. Vi løste ikke helt Bækkelaget sitt våpen med å spille 7 mot 6, men fremover ble det en effektivitet som vi sjelden opplever på dette nivået. Mange spillere viser tydelig at de er på vei opp i form, men for oss er det ekstra gledelig å se at det er noen unge ferske gutter som virkelig har tatt vare på muligheten når skadesituasjonen har vært krevende. Kristian Bolstad startet sesongen utenfor a-stallen, men har nå vokst seg frem til å bli en meget nyttig spiller. Sist ble han likegodt kåret til banens beste spiller, 19-åringen har hatt en vanvittig reise og har noen kvaliteter som kan bli veldig spennende for oss i tiden som kommer.

Skal man se på oddsen fra Norsk Tipping er vi gigantiske favoritter på søndag. Det gjenspeiler på ingen måte styrkeforholdet mellom lagene. Runar har et fysisk robust mannskap med haugevis av erfaring fra flere ligaer i Europa. Det blir garantert en minst like tøff oppgave som de to foregående hjemmekampene, som begge har vært tette og jevne. Men la oss fylle opp hallen igjen, og vise at ingen lag skal komme fra Framohallen med poeng mot våre krigere.

Kjøp billetten din her:

https://fyllingenbergen.ticketco.events/no/nb/e/fyllingenbergen_vs_runar_sandefjord

Kampstart er altså søndag kl 18:00