Tungt hjemmetap – Bergen
Foto: ToveLise Mossestad

Tungt hjemmetap

Runar Sandefjord vant fortjent mot et for dagen tafatt FyllingenBergen lag i Framohallen søndag kveld. Sifrene endte med 27-30 etter 9-14 ved halvtid.

Kampen var jevnspilt det første kvarteret. Inn mot pause utnyttet imidlertid Runar passivt angrepsspill og en rekke feil av hjemmelaget til å sikre seg 14-9 ledelse ved pause. Andre omgang ble noen bedre og lagene var like langt på stillingen 19-19 midtveis i den andre omgangen. Men FyllingenBergen presterte igjen å gjøre en rekke feil fremme og laget måtte ble et fullt fortjent tap.

Kampen ble preget av mange feil fra begge lag, men Runar var likevel det laget som tok best vare på mulighetene som dukket opp. Derfor var det lite å si på at de kunne dra fra Framohallen med to viktige poeng i bagasjen.

Trener Andreas Gjeitrem var naturlig nok skuffet over innsatsen.

– Et langt steg tilbake etter innsatsen de siste kampene. Vi gjør enkle feil i hopetall og skaffer oss svært få gode situasjoner mot deres flate forsvar. Det er ingen spillere som er villig til å ofre seg i duellene fremme og vi får som fortjent i denne kampen. Det er veldig skuffende og viser at vi han en lang vei å gå før vi er der vi skal være. Det kreves en helt annen karakter fremover og det vil jeg se på trening allerede til uken.

Nå venter den siste serierunden før serien er halvspilt. Det skjer mot Drammen på bortebane kommende lørdag.