Før kampen: ØIF Arendal (h) – Bergen

Før kampen: ØIF Arendal (h)

Søndag kommer serieleder ØIF Arendal på besøk til Bergen. Kan vi ta poeng fra dem nok en gang slik at vi vipper dem ned fra toppen av tabellen? Møt opp i Framohallen til en knalltøff batalje om viktige poeng.

Eliteserien, 12. serierunde!

Motstander: ØIF Arendal (h)

Sted: Framohallen

Dato: Søndag 16. desember

Tid: 18:00

TV: www.ba.no/norgessporten

Dommere: Ismet Kvakic & Tommy André Eriksen

Delegat: Dagfinn Villanger

Odds fra Norsk Tipping: 4,50 – 10,0 – 1,23

Tidligere seriemøter mellom lagene på vår hjemmebane:

17/18  FyllingenBergen – Arendal 31-35
16/17  FyllingenBergen – Arendal 32-28
15/16  FyllingenBergen – Arendal 25-24
14/15  FyllingenBergen – Arendal  25-31
13/14  FyllingenBergen – Arendal  34-27

SERIELEDEREN PÅ BESØK!

ØIF Arendal har kun avgitt poeng til to lag denne sesongen. Det ene poenget tok vi fra dem på bortebane i serieåpningen. De har tapt færrest poeng i eliteserien så langt, så vi står foran en formidabel oppgave på søndag. Samtidig ga bortekampen oss en bekreftelse på at det er mulig å ta poeng fra hardtsatsende sørlendinger. Vi er også ekstremt sugne på å vise oss fra en helt annen side på søndag.

I serieåpningen var vi det førende laget stort sett gjennom hele kampen. På det meste hadde vi en ledelse på syv mål, men mot slutten jevnet det seg ut og poengdeling var et greit resultat til sist. Etter denne kampen har Arendal vist seg mer stabile enn oss i prestasjonene og har av den grunn plassert seg øverst i ligaen når lagene har spilt like mange kamper. De kommer i tillegg med nyinnkjøpt landslagsspiller i sine rekker til denne kampen. Herman Vildalen er aktuell for den norske VM troppen som tas ut på fredag. Han debuterte mot Nærbø denne uken og blir en god tilvekst for gjestene. For oss blir det også gjensyn med vår tidligere målvakt, Kristijan Jurisic. Det er ingen tvil om at sørlendingene tar mål av seg å vinne både serie- og sluttspill denne sesongen.

Forhåpentligvis skal vi likevel gi dem kamp til døren på søndag. Vi har møtt dem mange ganger i serie- og sluttspill de siste sesongene. Nesten alltid blir det kamper med høyt tempo og mange mål. Jeg tror publikum kan vente seg en skikkelig herrekamp med masse fart og fysiske dueller. For vår del var dessverre Andreas Ungesson ute med sykdom sist mot Drammen. Det samme var Kristian Bolstad i sist hjemmekamp mot Runar Sandefjord. Nå håper vi hele troppen er intakt til denne viktige hjemmekampen. Vi skal vise at vi har kapasitet til å henge med topplagene. Det er første gang denne sesongen at vi ikke er favoritter på hjemmebane sett ut fra et nøytralt perspektiv. Så nå skal vi fylle opp hallen og virkelig hjelpe laget til en skikkelig skalp inn mot julepausen.

Kjøp din billett her: https://fyllingenbergen.ticketco.events/no/nb/e/fyllingenbergen_v_oeif_arendal