– Vi skal slå tilbake – Bergen
Foto: Dimitar Petkovski

– Vi skal slå tilbake

I kveld kommer årets serieleder til Framohallen, ØIF har kun avgitt tre poeng så langt i ligaen og må tåle et lite favorittstempel. Kan vi likevel tukte sørlendingene?

Trener Andreas Gjeitrem gleder seg til kveldens kamp:

 – Vi vil svært gjerne få ut maks prestasjon i kveld. Vi har ikke vært på det nivået vi vet vi har inne den siste tiden. Jeg merker på alle sammen at vi er sulten på å vise oss frem nettopp i denne kampen. Arendal har vært det jevneste og beste laget i ligaen og fortjener helt klart å trone øverst ved halvspilt serie. Men samtidig er det et lag som vi vet vi kan slå om ting klaffer skikkelig for oss. Det har vært litt rusk i laget de siste kampene, men i dag har vi alle tilgjengelig av dem som ikke har langtidsskader. 

Han er godt forberedt på hva som møter oss til kampen:

 – De har fått inn en ny dimensjon ved å hente Herman Vildalen tilbake fra et kort opphold i Danmark. Det har gitt dem enda mer skuddkraft fra distanse. I tillegg kjenner vi godt til spillere som Josip Vidovic og Erik Heia Pedersen. Men gjestene har enda flere spillere som kan bidra, styrken deres er nå at de har fått frem en soliud bredde i laget. Men vi må få satt et solid forsvar slik at vi kan skaffe oss noen kontramål. Det lykkes veldig godt for oss i den første omgangen sist vi møtte dem. 

 – Jeg håpoer vi kan få litt temperatur inn i kampen, det har manglet litt energi noen kamper nå. Da er jeg sikker på vi skal kunne presse dem til det ytterste. Da vil også publikum få se en kamp med trykk og spenning hele veien inn. Vi gleder oss enormt til dette oppgjøret, avslutter Gjeitrem. 

Kampen starter i Framohallen kl 18:00.