Før kampen: Bodø (b) – Bergen

Før kampen: Bodø (b)

FyllingenBergen kommer fra en strålende kamp mot Arendal, mens vertene gjør det samme etter nedsabling av Haslum. I kveld møtes Bodø og FyllingenBergen i Bodø Spektrum.

Eliteserien, 13. serierunde!

Motstander: Bodø (b)

Sted: Bodø Spektrum

Tid: 18:00

TV: www.ba.no/norgessporten

Dommere: Magnus Nygren & Andreas Borge

Delegat: Marius Josefsen

Odds fra Norsk Tipping: 3,65 – 8,75 – 1,35

Tidligere møter mellom lagene på bortebane:

17/18  Bodø – FyllingenBergen 32-29 (kvartfinale, NM)
17/18  Bodø – FyllingenBergen 30-30
16/17  Bodø – FyllingenBergen 27-27
15/16  Bodø – FyllingenBergen 26-28
14/15  Bodø – FyllingenBergen 26-23

SISTE RUNDE FØR PAUSEN!

FyllingenBergen er på plass i Bodø for møte med nordlendingene som før denne kampen ligger helt sist i eliteserien. Men etter en katastrofal åpning på sesongen der de tapte stort i alle kamper har laget begynt å markere seg den siste tiden. De tok en sterk seier i Halden og sist ble det overlegen seier hjemme mot Haslum. Ting tyder derfor på at det blir en ny tett kamp i Bodø denne gangen også. Det har det forøvrig vært nesten hver gang disse to skal i aksjon i Bodø Spektrum. De to siste seriemøtene har faktisk endt med poengdeling. I kveld ønsker vi oss to poeng i julegave før vi tar en lengre pause i eliteserien under VM.

Fredrik Ruud i trenerteamet ser frem til oppgjøret i Bodø:

– Vi møter et lag som ser ut til å ha «funnet» seg selv igjen. Etter en veldig svak start på sesongen, så har Bodø gradvis blitt bedre og bedre for hver kamp. Dette ble toppet med storseier mot Haslum på søndag. I motsetning til starten av sesongen, så ser det nå ut som et lag som har erkjent hva der og hvor de er. Det har gjort de sterkere og bedre i alle spillets faser. I så måte er det vanskelig å bruke det første oppgjøret til noe, da laget har forandret seg radikalt til tross for at forutsetningene kanskje bare har blitt dårligere med noen sentrale spillere ute.

– For vår del handler det om å gjenta gode prestasjoner over lengre tid og flere kamper. Det har vi hatt litt til gode å gjøre enda. Vi gleder oss over den sterke seieren på søndag, men vet samtidig at det er helt andre forutsetninger som gjelder inn mot denne kampen. Nå må vi vise at vi kan nullstille å prestere uansett hvilket utgangspunkt vi har inn mot hver kamp. Vi har lyst å avslutte siste kampen i 2018 på best mulig måte med to nye poeng, hvilket gir oss litt heng på lagene foran oss, avslutter Ruud.

Her er troppen som skal kjempe hardt for poeng i Bodø:

Zivojin Ilic
Tord Vårdal
Iben Hvidsten
Leander Seime
Mario Matic
Kristian Bolstad
Tomas Haugland
Andreas Ungesson
Kasper Gudnitz
Jonas Haugsgjerd
Fredrik Mossestad
Marius Ferkingstad
Boris Resovsky

Kampen ser du som vanlig på www.ba.no med sendestart kl 18:00