Avsluttet med seier – Bergen
Foto: ToveLise Mossestad

Avsluttet med seier

FyllingenBergen avsluttet 2018 på beste måte med å ta to viktige poeng i bortemøte med Bodø.

Bodø sto med fattige fire poeng før oppgjøret, men hadde vist fine takter i flere kamper siste tiden. Derfor lå det an til en tett og jevn kamp i Bodø Spektrum. Det var det også ganske lenge, men 15 minutter igjen førte vi med ett fattig mål, 17-16. Men i denne perioden stengte FyllingenBergen igjen defensivt og vertene scoret ikke mål på nesten 10 min. Den perioden brukte vi til å avgjøre kampen med å komme foran 22-16. Resten av oppgjøret ble en transportetappe der man cruiset hjem de to poengene.

Andreas Gjeitrem var meget fornøyd med kampen.

– En deilig seier for oss og en glimrende avslutning på 2018 etter det som har vært en svingende høstsesong for oss. Det er først de to siste kampene vi føler ting har stemt godt for oss. Men likevel har vi plukket med oss bra med poeng i den første halvdelen og er på ingen måte helt hektet av toppen enda. Målet er helt klart å plukke så mye poeng at vi kan melde oss enda tettere på topp 3. Men det krever at vi får større stabilitet i spillet vårt etter nyttår. I denne kampen står vi bunnsolid bakover og har bra målvaktsspill av både Tord og Zivojin bakerst. Det må kjennetegne oss også i andre halvdel om vi skal henge med. Fremover begynner relasjonene å komme mer og mer, så jeg tror vi får se et bedre offensivt FyllingenBergen lag også når vi kommer i gang igjen etter VM pausen.

Kasper Gudnitz leverte en ny strålende kamp og ble nok en gang toppscorer med 10 mål.

Nå venter en lengre kamppause før vi tar imot Haslum hjemme 3. februar.