Før kampen: Nærbø (b) – Bergen

Før kampen: Nærbø (b)

FyllingenBergen er på plass på Jæren. I kveld er altså eliteserien tilbake, for vår del betyr det bortekamp mot Nærbø.

Eliteserien, 14. serierunde!

Motstander: Nærbø (b)

Sted: Nye Loen

Tid: 18:oo

TV: www.ba.no/norgessporten

Dommere: Jo Are Johannessen & Tom Larsen

Delegat: Sindre Bjørheim

Odds fra Norsk Tipping: 3,30 – 8,50 – 1,40

Tidligere møter mellom lagene på bortebane::

2008/09  Nærbø – FyllingenBergen 21-28

ENDELIG I GANG IGJEN!

Det føles nesten som å starte på nytt igjen når vi i kveld endelig skal i gang med tellende kamper i eliteserien igjen. For vår del er det bortekamp på Jæren som står på menyen. Nyopprykkede Nærbø kom for alvor i gang med sesongen i november/desember og tok flere poeng etter en tøff innledning på comebacket i eliteserien. De var nære å få sine første poeng allerede i vårt omvendte møte i Bergen. Der var vi heldig som kunne løpe avgårde med begge poengene. Når vi i tillegg tar med at Nærbø i sin siste hjemmekamp slo selveste Elverum på er vi advart om en knalltøff batalje i kveld. Gangen før nedsablet de like godt Bækkelaget, også det på hjemmebane.

For vår del gikk det fantastisk de siste kampene inn mot jul. En overlegen seier mot serieleder ØIF Arendal og en komfortabel borteseier i Bodø gjorde at vi tok pause på en 5. plass. Nå er det helt nødvendig at laget fortsetter den trenden dersom man skal kunne kjempe om en plass eller to lenger oppe på tabellen. Den jobben starter på Nærbø i kveld foran det som helt sikkert er et topp motivert hjemmelag som spiller med en strålende ramme i Nye Loen.

FyllingenBergen har tatt turen til Nærbø med fulltallig tropp når vi ser bort fra våre langtidsskader. På den fronten er Jacob Weidemann stadig nærmere en debut for klubben. Han antas å kunne være i spill i månedsskiftet februar/mars. Dermed kan våre trenere Andreas Gjeitrem og Fredrik Ruud glede seg over flere alternativer i forhold til valg av spillere.