Kollapset på Jæren – Bergen

Kollapset på Jæren

FyllingenBergen var på ingen måte klar etter pausen og ble totalt overkjørt i bortekampen mot Nærbø onsdag kveld. Vertene vant fullt fortjent hele 28-19 (13-8).

Kampen åpnet greit for FyllingenBergen som sto kontrollert bakover og med bra målvaktsspill av Tord Vårdal. Dessverre klarte man aldri å utnytte dette til å skape noen enkle kontringsmål. Det var stor usikkerhet så fort man erobret ballen i ankomstfasen og fremover gikk det sakte med mengder av personlige feil. I tillegg ble det avfyrt en rekke enkle skudd mot Nærbø målet. 21 tekniske feil, de fleste helt upresset i armene på Nærbø guttene eller utover sidelinjen forteller litt om det som ble levert i Nye Loen denne onsdagskvelden. Hjemmelaget lot seg selvsagt ikke be to ganger og tok kommandoen i kampen drøyt midtveis i første omgang. Siden var det aldri noen tvil hvem som skulle stikke av med begge poengene i oppgjøret.

For FyllingenBergen sin del var dette nok en vekker på hva som kreves for å vinne kamper i eliteserien. Stabiliteten er en stor utfordring og laget svinger enormt i prestasjonene. Nå handler det om å skjerpe kvaliteten i alt som skal gjøres slik at vi kan være maksimalt forberedt til oppgjøret på søndag. Da kommer Haslum på besøk til Bergen og vi vil se et helt annet FyllingenBergen mannskap i aksjon.

Kristian Bolstad (bildet) ble vår toppscorer sammen med Leander Seime, begge med 4 mål hver.

Kampen på søndag spilles i Framohallen kl 18:00. Billetten din kan du kjøpe her: