Før kampen: Haslum (h) – Bergen

Før kampen: Haslum (h)

FyllingenBergen har ikke spilt på hjemmebane siden 16. desember. Søndag er vi tilbake når vi tar imot Haslum til dyst om to viktige poeng.

Eliteserien, 15. serierunde!

Motstander: Haslum HK (h)

Sted: Framohallen

Dato: Søndag 3. februar

Tid: 18:00

TV: www.ba.no/norgessporten

Dommere: Sondre Liltved & Jørgen Jørstad

Delegat: Rune Kristiansen

Kampsponsor: Metis

Odds fra Norsk Tipping: 1.55 – 8,25 – 2,70

Tidligere seriemøter mellom lagene på vår hjemmebane:

17/18  FyllingenBergen – Haslum 31-31
16/17  FyllingenBergen – Haslum 36-29
15/16  FyllingenBergen – Haslum 21-28
15/16  FyllingenBergen – Haslum 32-25 (cup)
14/15  FyllingenBergen – Haslum 35-31

STABILITET, STABILITET, STABILITET…!

Ordet stabilitet har ofte vært nevnt som en mangelvare i FyllingenBergen gjennom flere sesonger. Like før jul leverte vi noen flotte prestasjoner, blant annet med overlegen seier mot serieleder ØIF Arendal. Onsdag viste vi oss dessverre frem fra den helt andre siden da vi ble tilsvarende utspilt av kvalik plasserte Nærbø på bortebane. Vi vet hva som må forbedres om vi skal nå våre mål om å kjempe om medaljer fremover, det er i alle fall helt sikkert. Det skal vi arbeide hardt videre for å rette på fremover.

Men det som også er sikkert er at laget ofte hever seg etter stygge smeller. Så da håper vi det er grunn til å glede oss til hjemmekampen søndag mot Haslum. Et Haslum lag som kanskje har skuffet litt denne sesongen, men som innehar stor kapasitet og er fortsatt som en toppklubb å regne i norsk herrehåndball. Samtidig er de kun tre poeng bak oss, så dette blir en svært viktig kamp å vinne om vi skal ha en behagelig avstand til de lagene som puster oss i nakken. Det blir gjensyn med vår tidligere høyreback Jostein Epland, som valgte å gå til Bærumsklubben før denne sesongen. Jostein har prestert bra og er lagets toppscorer så langt i sesongen.

Det omvendte møte i Nadderud Arena ble en merkelig affære. Vi så helt kjørt ut midt i 2. omgang, men en forrykende avslutning gjorde at vi kunne lure med oss begge poengene hjem til Bergen. På søndag håper vi å se et topptent hjemmelag som vil vise publikum hvilket nivå vi kan være på. Da har vi tro på en underholdende og fartsfylt kamp.

Billetten din kjøper du her:

https://fyllingenbergen.ticketco.events/no/nb/e/fyllingenbergen_vs_haslum