Viktig hjemmeseier – Bergen
Foto: ToveLise Mossestad

Viktig hjemmeseier

FyllingenBergen tok to ekstremt viktige poeng i søndagens hjemmemøte med Haslum. Etter en fin start ble det tett mot slutten av oppgjøret.

FyllingenBergen fosset ut av startblokkene og var foran hele 10-3 når kvarteret var passert av kampen. Strålende målvaktsspill av Tord Vårdal og god effektivitet fremme i angrepet. Men gjestene viste hele tiden tro på at de kunne få med seg noe fra oppgjøret og fightet seg tilbake i kampen. Først og fremst med å legge om til 7 mot 6 spill som ga de bedre vilkår fremme, men også i forhold til å styre tempoet i kampen bedre. En seks målsledelse i starten av 2. omg ble jevnt og trutt hentet opp og på slutten sto det virkelig og vippet. Heldigvis ble begge poengene igjen i Bergen i en kamp vi tross alt førte fra start til mål.

Trener Andreas Gjeitrem var først og fremst glad for to poeng.

– Prestasjonen er ujevn og etter en en god start får vi problemer med å lage mål fremme. De kommer tilbake i kampen først opp fremst ved at de spiller 7/6 spill, vi har veldig god kontroll når vi får stå 6 mot 6 bakover. Men vi makter ikke å få nok spillere i gang fremover og tempoet i kampen synker markant de siste 45 minuttene. Men vi er glad for at vi avgjør kampen og tar med oss to viktige poeng videre. Vi må bare arbeide videre med de offensive relasjonene inn mot bortekampen neste helg mot Falk Horten. Den kampen tapte vi på hjemmebane, så der har vi også noe å revansjere, avslutter Gjeitrem.

Tord Vårdal (bildet) leverte en flott kamp og ble kåret til vår beste spiller.