Før kampen: Falk Horten (b) – Bergen

Før kampen: Falk Horten (b)

FyllingenBergen er på vei Horten for å møte Falk. Det er kamper som dette vi trenger å vinne om vi fortsatt skal ha muligheter til å henge med i kampen om de fire første plassene.

Eliteserien, 16. serierunde!

Motstander: Falk Horten (b)

Sted: Holtanhallen

Tid: 17:oo

TV: www.ba.no/norgessporten

Dommere: Mads Fremstad & Markus Pedersen

Delegat: Leif Bjarne Nilsen

Odds fra Norsk Tipping: 5,00 – 10,00 – 1,20

Tidligere møter mellom lagene på bortebane:

17/18  Falk Horten – FyllingenBergen 31-28
16/17  Falk Horten – FyllingenBergen 23-35
13/14  Falk Horten – FyllingenBergen 25-28

Ny utfordring på bortebane for tur når vi i dag besøker Horten. Falk har hatt en tøff sesong og har virkelig kniven på strupen i dagens kamp. Lagene foran tar poeng jevnt og trutt og vertene er nesten avhengig av å gå feilfritt inn for å begge plassen i divisjonen. De har vunnet tre kamper så langt og en av dem har kommet på bortebane mot nettopp oss. Tidlig i sesongen beseiret de oss med klare 25-19 i Fana Arena og forrige sesong vant de like godt begge oppgjørene. I dag skal vi altså vise at vi kan slå tilbake mot Hortenslaget, etter tre strake tap innbyrdes.

For vår del ble det en opptur sist mot Haslum. En knapp seier på hjemmebane var ekstremt viktig i en tett liga, der spesielt plassene fra 5. til 10 blir et bikkjeslagsmål i forhold til hvem som skal unngå kval og sikre seg en sluttspillbillett. For vår del er det fortsatt muligheter også opp mot topp 4, men da kreves det to poeng i denne kampen. Dessverre er ikke Kasper Gudnitz tilgjengelig til dagens oppgjør, han har fortsatt kjenning med sin kneskade og står dermed over denne kampen. På plussiden nærmer det seg for alvor debut for Jacob Weidemann, men han må fortsatt vente litt før han er tilbake fra sitt lange fravær.

Kampen ser du som vanlig på www.ba.no/norgessporten. Merk kampstart kl 17:00.