Gudnitz gir seg – Bergen
Foto: ToveLise Mossestad

Gudnitz gir seg

Kasper Gudnitz kom til FyllingenBergen før denne sesongen med utgangspunkt i en kontrakt på tre år. Nå er partene enig om at Kasper drar hjem etter inneværende sesong.

Dansken har selv kommet til klubben med et ønske om at kontrakten stoppes etter denne sesongen. Her forklarer Kasper hvorfor han har kommet frem til denne beslutningen.

 – Vi har etter lang tids overveielser av familiære årsaker hatt et ønske om å flytte til min kjærestes hjemby i Sverige. Dette er utelukkende av private årsaker. Min dessverre altfor korte tid i FyllingenBergen er fantastisk, fylt med positive opplevelser og gode mennesker rundt meg. Jeg føler med privilegert over den forståelse det har vært fra trenerne, ledere, styret og ikke minst mine lagkamerater rundt vårt ønske og den beslutning som vi har kommet frem til. Jeg kan kun varmt anbefale FyllingenBergen som håndballklubb. Nå ønsker jeg bare at jeg kan slutte godt av i klubben og forhåpentligvis være med å spille om noen fine medaljer når vi kommer inn mot slutten av sesongen.

Gudnitz skal altså spille sesongen ut, men vil flytte så fort den siste obligatoriske kampen er unnagjort.

Vidar Gjesdal i FyllingenBergen kommenterer avgangen slik.

 – Vi skulle veldig gjerne beholdt Kasper gjennom hele kontraktsperioden. Han er en meget god håndballspiller og har også gjort et godt inntrykk på oss som menneske. Men han har vært åpen om sin situasjon en god stund nå og helheten må selvfølgelig fungere om vi skal ha noen nytte av hverandre på lengre sikt. Derfor har klubben besluttet at vi sammen med Kasper terminerer den avtalen vi inngikk før denne sesongen, en avtale som opprinnelig strakk seg frem til sommeren 2021. Nå håper vi Kasper kommer hurtig tilbake fra den kneskaden som holdt han ute mot Falk Horten. Da kan vi fortsatt få masse glede av han i avslutningen av seriespillet og ikke minst gjennom et sluttspill.

Kasper Gundnitz er så langt vår toppscorer med 75 mål på sine 12 kamper i ligaen.

 

For ytterligere kommentarer:

Kasper Gudnitz – mob: +45 28 91 92 97

Andreas Gjeitrem – mob: 95 90 95 84

Vidar Gjesdal – mob: 93 09 22 77