Før kampen: Kolstad (h) – Bergen

Før kampen: Kolstad (h)

Kolstad tapte to av de første tolv kampene. Etter det har de tapt fire på rappen. Søndag tar vi imot dem i Fana Arena i nok et viktig oppgjør om topplasseringer i ligaen.

Eliteserien, 17. serierunde!

Motstander: Kolstad (h)

Sted: Fana Arena

Dato: Søndag 17. februar

Tid: 18:00 (husk også Fana – Storhamar kl 16)

TV: www.ba.no/norgessporten

Dommere: Jo Are Johannessen & Tom Larsen

Delegat: Dagfinn Villanger

Kampsponsor: Norgesenergi

Odds fra Norsk Tipping: 2,10 – 7,50 – 1,90

Tidligere seriemøter mellom lagene på vår hjemmebane:

17/18  FyllingenBergen – Kolstad 30-29
16/17  FyllingenBergen – Kolstad 29-31
15/16  FyllingenBergen – Kolstad 28-30

DOBBELKAMP I FANA ARENA

I samarbeid med Fana Håndball og NHF Region Vest spiller vi denne helgen i Fana Arena. Det legges opp til håndballfest med forhåpentligvis fullsatt arena og to spennende kamper på menyen. Fana kjemper en kamp for å overleve, men har tidvis imponert med et veldig ungt og ferskt mannskap. De har også tre tidligere Fyllingen jenter på laget, så det er all mulig grunn til å stille opp for dem også til helgen.

For vår del har det blitt to seire på rappen nå. Det har plutselig gitt oss en ny mulighet til å ta oss opp til topp 4 om vi denne kampen. Motstander Kolstad innehar den posisjonen nå, kun ett fattig poeng foran oss. Dermed vil en seier gjøre at vi er nærmere vårt mål om å få best mulig utgangsposisjon til sluttspillet starter opp. Kolstad er en klubb i utvikling som med sin nye arena i Trondheim har et snitt på 2 tusen tilskuere denne sesongen. En utvikling som vi er nysgjerrige på og som gir oss tro på at vi også skal kunne lykkes med å skape lignende interesse i Bergen.

Vi er veldig sultne på å ta vår tredje strake seier på søndag. Bakover på banen ser det fortsatt stabilt ut, men vi vet det finnes en del å gå på fremover på banen. Sist spilte vi  en del 7/6 spill ved at vi tar ut vår målvakt når vi angriper. Kanskje får vi se noe av dette også på denne gangen? Ellers er det to lag som har sluppet inn lite mål, men som også har produsert lite mål fremme. Betyr det en tett og målfattig kamp eller kanskje blir det et annet kampbilde på søndag? Det svaret gleder vi oss til og håper mange tar turen til flotte Fana Arena.